Prison Break – ontsnappen uit de gevangenisbus is een heus feest!

Luna Mulder ging als Go-Kids reporter haar verjaardag vieren bij ‘t Binnenhof in Paasloo met een echte Prison Break! Het is vanaf Zwolle zo’n 40 minuten rijden.

Met 9 meiden en 1 dappere jongen begon het feest met een lekkere lunch – friet met frikandel, kroket of kipnuggets. Voor de vegetariër was er een kaassoufflé. De lunch werd aangevuld met lekkere drankjes waarna er buiten gespeeld kon worden op het mega springkussen. 

Na 30 minuten mochten de kids weer verzamelen…en werden opgewacht door een agent! Oei, Luna en haar groep hadden zich namelijk niet aan de gedragsregels gehouden en werden gearresteerd! Hup, daar werden ze in gevangeniskleding gehesen en in een rij naar de gevangenisbus gebracht. Maar dat wilden ze natuurlijk niet zomaar laten gebeuren, ze wilden natuurlijk graag ontsnappen! Met een aantal opdrachten lukte dat gelukkig ook nog. Daarna volgde er een tocht over het terrein waarbij ze door het oplossen van een aantal opdrachten het codewoord konden ontcijferen die ze nodig hadden om met de bus het terrein af te kunnen. En ook dat lukte!

Bij terugkomst stond er alweer wat lekkers klaar, waarna de groep ook nog eens lekker kon zwemmen. Heerlijk ff afkoelen na een verhitte middag.
Al met al was de Prison Break een super feestje op een super locatie. Het ontvangst was hartelijk, de omgeving prachtig en de agent speelde zijn rol fantastisch. Echt aan te bevelen voor kinderen vanaf een jaar of 8. Vooral omdat er naast het ontsnappen, wat precies lang genoeg duurde om leuk te blijven voor kids, nog veel meer te beleven viel. Een heerlijke gevarieerde middag was het resultaat.