Restaurant de Barones

Gerner Es 5a, 7722 RX Dalfsen

Middenin het bosrijke en natuurlijke Vechtdal ligt het voormalige landhuis van Barones van Haersolte op landgoed Gerner. Dit landhuis heeft een lange geschiedenis, maar inmiddels is Restaurant Dalfsen De Barones hier gevestigd. Het is een unieke locatie om heerlijk met je familie of vrienden te komen eten.

Bij restaurant De Barones in Dalfsen kun je genieten van een heerlijk a la carte diner. Ook hebben ze een zeer uitgebreide pannenkoeken kaart.

A la carte menukaart

Schuif aan bij een gezellige tafel in het sfeervolle restaurant en geniet van een uitgebreid diner. De a la carte menukaart staat vol heerlijke gerechten. Of je nu uitgebreid wilt dineren met een 3 gangenmenu of even een hoofdgerecht wilt komen eten, je bent altijd welkom. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu.

Pannenkoeken kaart

Op de pannenkoeken kaart staan de meest heerlijke pannenkoeken. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke zoete pannenkoek zoals een pannenkoek met appel en kaneel of een pannenkoek met rozijnen. Of heb je liever een hartige pannenkoek? Ga dan voor een pannenkoek met spek en kaas of kies uit een van de specialiteiten als een Engelse pannenkoek met beenham en honing mosterd dressing.

In de zomer kun je heerlijk genieten op het grote terras. Kids hebben de ruimte om te spelen.