In het hart van Stadshagen, op een verre steenworp afstand van het winkelcentrum, ligt Park de Stadshoeve met Bistro. Een park voor jong en oud waar kinderen heerlijk kunnen spelen en (groot)ouders even lekker kunnen ontspannen. Vanaf het winkelcentrum wandel je er zo naartoe. Laat jouw kind ontdekken hoe leuk avontuurlijk spelen kan zijn in onze natuurspeeltuin. Ook voor kinderen van nul t/m vier is er vertier.

Bistro de Stadshoeve

In het gebouw, aan de terraszijde, zorgt Bistro de Stadshoeve voor lekker eten en drinken. De bistro is gezellig ingericht en beschikt over een groot terras met lange picknickbanken. Zo kun je gezellig praten en kennismaken terwijl je tegelijk geniet van het mooie stukje Stadshagen groen en de spelende kinderen.Het is een plek voor jonge gezinnen, fietsers, genieters en voor iedereen die zin heeft in iets lekkers. Ze werken uitsluitend samen met boeren uit de omgeving. Biologisch, puur en (h)eerlijk.

Bistro de Stadshoeve is dé plek waar je terecht kunt voor een kopje koffie, maar ook kunt genieten van een lekkere lunch of een mooi gerecht met goede wijn in de avond.De menukaart biedt volop variatie voor jong en oud.

Bij Bistro de Stadshoeve kun je ook terecht voor de leukste kinderfeestjes, knutselzondagen, babyshowers en andere (kinder)activiteiten.