Culturele  & creatieve kinderfeestjes in regio Zwolle

Is je kind creatief?  Dan zijn er heel veel mogelijkheden voor een creatief kinderfeestje! Zowel bij musea, workshop aanbieders, theaters als bioscopen zijn er hele leuke feestjes in de aanbieding. Hier vind je een handig overzicht:

kinderfeestjes Marjanne Maakt

Marjanne Maakt

In het atelier van Marjanne Maakt in Zwolle kunnen kids helemaal creatief los gaan met de creatieve kinderfeestjes. In het atelier is er voldoende ruimte voor ongeveer 12 kinderen (max. 2 begeleiders). Voor elk kinderfeestje zijn er genoeg toffe materialen aanwezig en de jarige krijgt nog een verrassing! Dit alles natuurlijk in een feestelijke versierd atelier. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt Marjanne ook nog voor een hapje en een drankje. Zo kuh je uit de volgende thema's kiezen: Koffertje pimpen, Tie Dye party, Macramé, servies decoreren en feestslinger maken.

Graffiti for you kinderfeestje 

Hoe te gek is dat een graffiti workshop van Graffiti for you? Samen met je vrienden of vriendinnen een heel stoer en creatief kunstwerk maken. De kids worden begeleidt door een professionele graffiti artiest om zo tot een mooi eindresultaat te komen. Ze zullen met een trots gevoel naar huis gaan! Voor de jarige wordt tijdens de uitleg een mooi voorbeeld gespoten. Aan het einde van de workshop kunnen de kunstwerken mee naar huis genomen worden.

Kei gaaf kinderfeestje bij De Oude Aarde

Bij museum "De Oude Aarde" kan de jarige samen met vrienden en vriendinnetjes op een spannende speurtocht door het museum, hierbij komen de kinderen allemaal wetenswaardigheden over de verschillende stukken in het museum tegen. Na het maken van de speurtocht is het tijd voor.. GOUDKOORTS!

Net zoals de cowboys in het wilde westen aan het eind van de 18e eeuw kan er gezocht worden naar kristallen en "Goud" in de eigen vijvers. Met behulp van een -naar origineel model- goudzoekpan kan er tussen het zand gezocht worden naar de schatten die in het water verborgen liggen.

Als de kinderen na afloop weer opgedroogd zijn, is er nog een laatste "Grande Finale" met het zelf kraken van een kristalbol. Lang voordat de mensheid op aarde kwam zijn deze kristalbollen ontstaan tijdens uitbarstingen van vulkanen in Mexico, na veertig miljoen jaar wordt hun pracht dan eindelijk door de kinderen zelf ten toon gesteld.

Kinderfeestje in het Bakkerijmuseum

Op woensdagmiddag en zaterdag kun je in het leukste Bakkerijmuseum van Nederland je verjaardagsfeestje vieren! Je krijgt een bakkersmuts op, een schort voor, stroopt je mouwen op en gaat samen met een echte bakker en al je vriendjes en vriendinnetjes aan de slag.

Met een leuke speurtocht verken je het museum en daarbij kom je zelfs in een tunnel onder de straat!

Van al dat speuren krijg je dorst en zin in iets te smikkelen, dus dat staat voor je klaar. Je krijgt je baksel mee naar huis, dat elk seizoen weer anders is, en jij als jarige krijgt natuurlijk een leuk cadeau!

Neem voor meer informatie en de beschikbare data en tijden contact op met het Bakkerijmuseum.

Film kinderfeestje bij Pathé Zwolle

Met je vriendjes en vriendinnetjes op jouw verjaardag vanuit je eigen gereserveerde luie stoel een film kijken op een heeeeeel groot scherm? Dat kan bij Pathé Zwolle met het Pathé Filmfeestje!

Er is een speciale ontvangst, spelletjes, kleurplaten en natuurlijk een cadeautje, dat hoor er allemaal bij. En wie weet komt Charlie de Haan zelf ook nog wel even langs! Een ticket voor het Pathé Filmfeestje kost slechts €6,50 per kind (toeslag 3D film €1,50 en 3D bril €1,50). Ouders betalen het reguliere tarief. Via www.pathe.nl/filmfeestje vindt je het actuele aanbod van de leukste kinderfilms.

Theater kinderfeestjes bij Zwolse theaters

Een onvergetelijk partijtje bij Zwolse theaters!

Is uw kind binnenkort jarig? Vier het in één van onze theaters! Bezoek een voorstelling, eet (of versier) een verjaardagstaart, neem samen een kijkje achter de schermen, ontmoet de artiesten of speel een spel. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Bakkerij Schierbeek

Vier samen met je vriendjes een gezellig bak- en of kookkinderfeestje. Samen iets lekkers maken en daarna gezellig opeten. Bakkerij Schierbeek in Zwolle biedt op zondagen kinderfeestjes aan.

Kasteel het Nijenhuis kinderfeestje

Kasteel het Nijenhuis

Hoe vet is dit een kinderfeestje op een echt Kasteel. Bij Kasteel het Nijenhuis kan dit. Voor prinsessen en ridders van 4 t/m 9 jaar is een speciaal programma ontwikkeld. Ze zijn welkom in een mooie prinsessenjurk of heldhaftig ridderkostuum. Samen met de "prinses van Museum de Fundatie" bekijken de kinderen het kasteel van binnen. In de beeldentuin kunnen ze leuke spelletjes doen.

 

 

 

Log In