Uw kind jarig en op zoek naar een activiteit? Zoek niet langer!

Bij "De Oude Aarde" kan de jarige samen met vrienden en vriendinnetjes op een spannende speurtocht door ons museum, hierbij komen de kinderen allemaal wetenswaardigheden over de verschillende stukken in ons museum tegen.

Is het aan het na afloop gelukt om alle vragen te beantwoorden? we nemen alle vragen met de kinderen en als beloning voor de zoektocht krijgen ze van ons een kleine verrassing! De speurtocht opgelost? Maak u dan maar klaar voor een serieuze goudkoorts!

Goudkoorts

Net zoals de cowboys in het wilde westen aan het eind van de 18e eeuw kan er gezocht worden naar kristallen en "Goud" in onze eigen vijvers.Met behulp van een -naar origineel model- goudzoek pan kan er tussen het zand gezocht worden naar de schatten die in het water verborgen liggen.

Bollenkraken

Als de kinderen na afloop weer opgedroogd zijn, is er nog een laatste "Grande Finale" met het zelf kraken van een kristalbol.Lang voordat de mensheid op aarde kwam zijn deze kristalbollen ontstaan tijdens uitbarstingen van vulkanen in mexico, na tachtig miljoen jaar wordt hun pracht dan eindelijk door de kinderen zelf tentoongesteld.

Kinderfeestje Arrangement prijzen:

KF Casino € 6,95  Entree, speurtocht, goudzoeken & een kristalbol kraken (zonder kristalgarantie)
KF Crystal € 9,95  Entree, speurtocht, goudzoeken & een kristalbol kraken (met kristalgarantie)
KF Jackpot € 12,95  Entree, speurtocht, goudzoeken & een extra grote kristalbol kraken (met kristalgarantie)
KF Begeleider € 3,00