Proefles bij Telekids Musicalschool

Proefles bij  Telekids Musicalschool

De eerste weken van de nieuwe periode (start februari 2019) zijn er proeflessen bij de Telekids Musicalschool in Zwolle. De lessen worden op zaterdagochtend en middag gegeven bij het Anker in Zwolle - Westenholte.

De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten. De Telekids Musicalschool laat alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. En dat is een onvergetelijke ervaring!

De Telekids Musicalschool is er voor kids van 4 t/m 9 jaar. En er is ook Teens (10-14 jaar)  groep en deze groep heeft zaterdagmiddag les.

Ga voor meer informatie en inschrijven voor een proefles naar de website van de Telekids Musicalschool

Proefles

Doe mee! Bij de Telekids Musicalschool begint het avontuur met een leuke proefles; schrijf je daarvoor in en we nemen je op in ons bestand. Inschrijven kost eenmalig €15,-. Proeflessen zijn er een aantal keer per jaar. Je komt langs, doet direct mee, maakt plezier en na de proefles ontvang je van ons bericht met informatie over de betaling van de lessen. Zodra dit is bevestigd, kijken we elke les naar je uit; welkom en veel plezier!

Eerstvolgende proeflessen:
De eerste weken van de nieuwe periode (start februari 2019) zijn er proeflessen. Je kunt je daarvoor inschrijven door voor de groep naar keuze in te schrijven in het formulier. Je krijgt dan een uitnodiging om de eerste les van het nieuwe lesjaar als proefles te volgen.