Het culturele foodfestival is ook in 2024 weer in het Wezenlandenpark. Levensgenieters uit Zwolle kunnen hun geluk niet op; het weekend breidt zich uit tot vier dagen. Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni vult het vertrouwde Wezenlanden park zich met een breed palet aan sfeer verhogende elementen die befaamde borrelaars nog altijd weet te verrassen. Live muziek en elektronische platen zetten de juiste toon en de kleintjes worden kostelijk vermaakt. De markt maakt het verhaal compleet en biedt bijzondere spullen en curiosa. Als vanouds is Lepeltje Lepeltje gratis toegankelijk voor iedereen.

lepeltje lepeltje Zwolle
fotocredit: Niels de Vries

Muziek
Tijdens Lepeltje Lepeltje Zwolle worden bezoekers getrakteerd op de fijnste deuntjes en prikkelde tonen. Toffe live bands en DJ’s vullen het park overdag met sfeermuziek, in de avond wordt de feestvreugde aangezwengeld

Struinen en snuffelen
Speur naar mooi spul en bekijk het marktaanbod tijdens Lepeltje Lepeltje. Op zaterdag en zondag vind je naast baksels ook brocanten, curiosa en andere hebbe-dingen. Waan je tussen een breed aanbod aan ambachtelijke producten, vintage kleding of handgemaakte kunstwerken.

Koteravontuur
Terwijl jij geniet van ambachtelijke gerechten en spannende brouwsels kan het kroost op zaterdag en zondag hun ei kwijt bij het kinderprogramma. Kinderprogramma door Chantal de Wolde. 

Programma kids =>

Entreebeker
Op Lepeltje Lepeltje is alles gratis, behalve de hapjes en drankjes. Om dit mogelijk te maken werken we met milieuvriendelijke Lepeltje Lepeltje-bekers. Voor je eerste drankje koop je eenmalig een Lepeltje Lepeltje-beker voor één muntje. Met elk nieuw drankje ruil je jouw lege beker voor een schoon en gevuld exemplaar. Voor kinderen jonger dan twaalf jaar is de beker gratis. Je kunt de beker echter niet inruilen voor een muntje, dus je kunt hem mee naar huis nemen als souvenir of achterlaten; dan wordt het op een volgende editie opnieuw gebruikt. Met dit herbruikbare bekersysteem bouwen we samen aan een duurzame wereld.

Onze Go-Kids reporter zijn vorig jaar bij het Festival in Dordrecht geweest. Ben je benieuwd wat hun ervaring is en of het Festival ook wat voor jouw gezin is, lees hier hun blog. OPENINGSTIJDEN
Vrijdag: 14:00 - 00:30
Zaterdag: 12:00 - 00:30
Zondag: 12:00 - 22:00