Het culturele foodfestival is ook in 2024 weer in het Wezenlandenpark. Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni vult het vertrouwde Wezenlanden park zich met een breed palet aan sfeer verhogende elementen die befaamde borrelaars nog altijd weet te verrassen. Live muziek en elektronische platen zetten de juiste toon en de kleintjes worden kostelijk vermaakt. De markt maakt het verhaal compleet en biedt bijzondere spullen en curiosa. Als vanouds is Lepeltje Lepeltje gratis toegankelijk voor iedereen.

lepeltje lepeltje Zwolle
fotocredit: Niels de Vries

Muziek

Tijdens Lepeltje Lepeltje Zwolle worden bezoekers getrakteerd op de fijnste deuntjes en prikkelende  tonen. Toffe live bands en DJ’s vullen het park overdag met sfeermuziek, in de avond wordt de feestvreugde aangezwengeld.

Struinen en snuffelen


Speur naar mooi spul en bekijk het marktaanbod tijdens Lepeltje Lepeltje. Het hele weekend vind je naast baksels ook brocanten, curiosa en andere hebbe-dingen. Waan je tussen een breed aanbod aan ambachtelijke producten, vintage kleding of handgemaakte kunstwerken.

lepeltje lepeltje Zwolle

Koteravontuur

Ook de kleinsten kunnen hun ei kwijt op Lepeltje Lepeltje! Elke dag is er voor hen speciaal vertier in het park, waar ze zelf de handen uit de mouwen kunnen steken of zich kunnen verliezen in het vlooiencircus. Ook de schommels vinden weer hun weg naar het park en brengen de kleinste waaghalzen naar grote hoogtes. Waag je ook eens aan een ouderwets potje spijkerpoepen of een schot in de schiettent!

Entreebeker

Op Lepeltje Lepeltje is alles gratis, behalve de hapjes en drankjes. Om dit mogelijk te maken werken we met milieuvriendelijke Lepeltje Lepeltje-bekers. Voor je eerste drankje koop je eenmalig een Lepeltje Lepeltje-beker voor één muntje. Met elk nieuw drankje ruil je jouw lege beker voor een schoon en gevuld exemplaar. Voor kinderen jonger dan twaalf jaar is de beker gratis. Je kunt de beker echter niet inruilen voor een muntje, dus je kunt hem mee naar huis nemen als souvenir of achterlaten; dan wordt het op een volgende editie opnieuw gebruikt. Met dit herbruikbare bekersysteem bouwen we samen aan een duurzame wereld.

Onze Go-Kids reporter zijn vorig jaar bij het Festival in Dordrecht geweest. Ben je benieuwd wat hun ervaring is en of het Festival ook wat voor jouw gezin is, lees hier hun blog. 


OPENINGSTIJDEN
Vrijdag 14 juni: 16:00 - 00:30
Zaterdag 15 juni: 12:00 - 00:30
Zondag16 juni: 12:00 - 22:00 (Vaderdag)

Meer info =>