Maak kennis met de techniekbranche

Werken in de techniek is boeiend en waardevol. Op Innofuture maken kinderen en jongeren op een speelse manier kennis met de technische sector en zijn bijzondere beroepen. Zelf doen en beleven staat voorop bij de meer dan 4000 vierkante meter aan techniek in alle vormen die te ontdekken is. Van innovatieve technieken gericht op energie, chemie, ict en robotica tot elektrotechniek, metaal en lassen. Bij innofuture valt veel te beleven!

Innofuture Hardenberg wordt georganiseerd in samenwerkingen met Sterk Techniekonderwijs NOO, partijen vanuit onderwijs, het (lokale) bedrijfsleven en de overheid. Samen laten ze zien hoe leuk en breed techniek is, welke baankansen en technische opleidingen er in de regio zijn en de impact die techniek/technologie heeft op de toekomstige werkzaamheden in uiteenlopende branches.

Via onderstaande button kun je op de website van Innofuture zien welke bedrijven allemaal aanwezig zijn op 1 april en welke activiteiten je kunt doen.  Een bezoek is echt meer dan de moeite waard!

>> Lees meer!