Hoe klein je kinderen ook zijn een uitje naar het theater of bioscoop is meestal al vanaf 2 jaar mogelijk. Er is tegenwoordig zoveel aanbod voor kleintjes.

Deze regio Zwolle heeft ook genoeg theaters met heel veel kindervoorstellingen in de zomervakantie.. Voor het bioscoop kun je terecht in Kampen, Hardenberg en in Zwolle bij Pathé.

jansen en de boer

Jansen en de Boer poppentheater

12 en 13 augustus en 18 t/m 20 augustus 

Het zand van gisteren 

locatie Spoorzone Zwolle 

 

kinderfilms pathé

Pathé Zwolle

Het is alweer vakantie, dé tijd om weer een filmpje te pakken bij Pathé Zwolle. Met leuke films zoals Ladybug & cat noir, Elemental, Oneindige slijmfilm, Ruby Kieuwmans,  Spiderman en nog veel meer. Check hier de volledige filmagenda.

Pathé Kids Corner

Een bioscoopbezoek met het gehele gezin wordt bij Pathé Zwolle vanaf nu nog leuker! Naast het beleven van de leukste, grappigste en spannendste films, kunnen kinderen voor en na de film voortaan naar hartenlust spelen in de nieuwe Pathé Kids Corner. Deze speelhoek staat geheel in het teken van de bekende Pathé mascotte ‘Charlie’ en zit boordevol leuke activiteiten. De Kids Corner is toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 11 jaar en is tijdens de openingstijden van Pathé geopend.

x-cube pathé

NIEUW: X-cube

De X-cube is een gloednieuwe beleving voor jong en oud bij Pathé Zwolle. Het is een mix van een interactieve escape room en videogame.  Er zijn 2 games voor kids vanaf 9 jaar en je kunt een game met max 6 personen spelen.  De X-cube is los te boeken en is een ideaal gezinsuitje voor deze zomer. We hebben onlangs de X-cube uitgetest en lees hier onze blog.

Zwolse theaters

Deze zomer heeft Zwolse theaters geen kindervoorstellingen. Het theaterseizoen start weer in september, maar de kaartjes zijn al wel te koop.  Bekijk hier het volledige aanbod voor 2023.

zwolse theaters

Gustav en de vliegfiets

10 september  om 12.00 en 14.00 uur

Het zand van gisteren

24 september 14.30 uur

We are here

26 september om 20.30 uur

Peuters in de paap l Potje 

15 oktober om 11.00 en 15.30 uur ( kids hebben gratis toegang)

Overig theater en voorstellingen in de regio 

6 augustus 

Circus Meerfout in Bostheater Ommen

20 augustus

Ietje en Fietje in Bostheater Ommen

21 augustus 

Circus Snor in Netl in Kraggenburg 

23 en 24 augustus

Circus Snor op de Vreugdehoeve in Zwolle

 

 

 

Log In