Binnenpret in een indoor speelparadijs  in de kerstvakantie in regio Zwolle

Lekker binnen spelen in de regio

Is het een regenachtig dag dan is een dagje binnen spelen bij een indoor speelparadijs ideaal. Veel kids vinden het prachtig, en er is volop keus. De meeste speelparadijzen bieden extra activiteiten in de vakanties aan en zijn ze alle dagen in de vakantie geopend. 

winter flierefluiter

Flierefluiter in Raalte

Jehoe, het is bijna vakantie! Dat betekent dat er weer volop boerenfratsen uitgehaald kunnen worden bij de grootste Speelboerderij van het oosten! Leef je uit in de buiten- en binnenspeeltuin van De Flierefluiter! Klimmen, klauteren, voetballen, skelteren, trampoline springen, luchtkussens, ultralange glijbanen, binnen zandbak, blagenparadijs en nog veel meer! Momenteel kun je genieten van de Winter Flierefluiter.  Je kunt deze winter een schminkteam, marshmallows, knapperde vuurtjes, Meet & Greet met Guusje, winterse menukaart, knutselhoek en sleetje rijden verwachten.

Naar de Flierefluiter >

Giga Konijnenhol op de Beerze Bulten

Het Giga Konijnenhol en het zwembad op vakantiepark de Beerze Bulten zijn ook voor daggasten geopend. Wil je echt een lang dagje uit, maak dan gebruik van de combideal: spelen, theater en zwemmen. Kids betalen € 9,50 en ouders maar € 7,50 voor een compleet dagje uit. 

Naar het Giga Konijnenhol >

Djambo Kidsplay in Zwolle is nu Ballorig!

Heerlijk spelen Ballorig, voorheen Djambo, in Zwolle. Voor ouders is het hier heerlijk toeven en men kan rustig doorwerken als dat moet en ouders/verzorgers hebben gratis entree. 

Naar Ballorig Zwolle >

Ballorig Wijhe

Op regenachtige dagen kun je bij Ballorig in Wijhe  elke dag heerlijk binnen spelen. En er zijn heel veel leuke dingen te doen. Je kunt er springen op de mega trampoline en klimmen op de klimwand (vanaf 8 jaar). Door de ruime en overzichtelijke opzet is het leuk, maar vooral ook veilig. Er is uitgebreide catering aanwezig waardoor het voor ouders ook aangenaam is.

Naar Ballorig Wijhe >

Funzone in Dronten

Iets verder weg, maar Indoor speelparadijs Funzone in Dronten biedt puur speelplezier voor alle kinderen en staat garant voor een gezellig uitje voor het hele gezin. Okke en Pi hebben doordeweeks op dinsdag, woensdag en donderdag een dansclub, spelletjesclub en een knutselclub.

Naar Funzone >

Heggies Speelschuur in Emst

Kom jij ook gezellig spelen in de kerstvakantie bij Heggies Speelschuur in Emst (Epe)?

Bij Heggies kun je lekker binnenspelen in de ballenbak, mega lego,  de elastieken toren of met de sleetjesbaan. Mocht het goed weer zijn kun je ook buiten spelen op de trampolines, voetballen of even lekker scheuren met de skelters. 

Ouders kunnen gezellig zitten en een boekje lezen of op de WIFI. Je kunt ook een hapje eten, tosti’s, broodjes, snacks maar ook een Heggie familieburger, een reuzehamburger voor het hele gezin, die moet je een keer gegeten hebben.

Naar Heggies Speelschuur >

Mad Monkey Jungle in Gramsbergen

Mad Monkey Jungle is een overdekt speelparadijs en ligt op het Vakantiepark 't Hooge Holt.

Kom je ook lekker klimmen en klauteren in de Mad Monkey Jungle? Leef je uit in je eigen jungle! Naast de Mad Monkey Jungle is er ook een Glow in the Dark Bowling Grot met maar liefst 2 bowlingbanen! 

De Mad Monkey Jungle is er voor iedereen, dus voor parkgasten en dagrecreatiegasten en is dagelijks geopend van 09:30 uur tot 20:30 uur. En de entree is gratis, maar een consumptie per persoon  is wel verplicht.

Naar Mad Monkey Jungle >

 

Log In