Attractie - en themaparken in de kerstvakantie in regio Zwolle

Attractieparken in regio Zwolle

De regio Zwolle heeft een aantal leuke attractie- en themaparken en deze parken hebben ook aanbod in de kerstvakantie. Bekijk hier een overzicht van het aanbod:

winterdroom orchideeën hoeve

De Orchideeën Hoeve

De hele maand december is Junglepark de Orchideeënhoeve omgebouwd tot magische wereld genaamd Winterdroom. Vol met prachtige lichtjes, kerstdecors, mooie ontmoetingen. Overdag ga van de ene verbazing naar de andere, deze prachtige droomwerelden zijn voor jou opzet. Even van de drukke realiteit weg en ontspannen en je oog uitkijkend. Er worden tal van kaarsjesavonden georganiseerd en dan is 's avonds het park nog magischer. Ben je benieuwd hoe wij als Go-Kids de Winterdroom hebben ervaren, lees dan onze blog.

Naar de Winterdroom >

dierenparken special Go-Kids

Dierenparkenspecial van Go-Kids

Met dierendag hebben we onze dierenparkenspecial gelanceerd. Een special bomvol leuke dierenparken, groot en klein in heel Nederland. Veel dierenparken hebben deze periode allerlei extra's  Bij heel veel parken kun je ook leuke kortingen krijgen. Check snel onze dierenparken tips.

Dierenparken in heel Nederland =>

Go-Kids pretparkenspecial

Vorig jaar hebben we een E-magazine over pretparken uitgegeven. We hebben de leuke pretparken op een rijtje in Nederland gezet, maar ook de parken in Europa die je niet mag missen voor een dagje of weekendje pretpark met de kinderen.

preston palace

Naar de Pretparken Special >

Preston Palace 

Urenlang speelplezier en fun met het hele gezin bij Preston Palace in Almelo. Dit all in family entertainmen center is ideaal voor een dagje uit met de familie. Wil je graag vermaak of lekker uit eten met je gezin, dat kan allemaal bij Preston Palace in Almelo.  Je kunt  heerlijk zwemmen in het subtropisch zwembad mét nieuwe glijbaan of een potje bowlen, maar je kunt ook een bezoekje brengen aan de indoor kermis. Bij Preston Palace heb je een vertrouwd all-in uitje, maar wel met vernieuwd aanbod. Je vindt hier alles onder één dak en je maakt zelf een keuze in je activiteiten voor een all in dagje uit. 

Naar Preston Palace >

Emsflover Erlebnispark

Op zoek naar een leuk uitje voor de kerstvakantie? Misschien is een dagje uit over de grens een goed idee! Ga bijvoorbeeld naar Emsflower Erlebnispark. Waar je overdekt kunt genieten van de mooiste natuur in de tropische tuinen, dieren en speeltuinen.
 
emsflower
 
 

Kastelen in Nederland

Nederland heeft veel en prachtige kastelen. De meeste kastelen hebben leuk aanbod voor kids. Vooral in de vakanties. En wil je terug in de tijd  en wellicht een extra mooi en feestelijk kasteel in kerstperiode zien, ga er deze vakantie op uit.

kasteel de haar

Overzicht kindvriendelijke kastelen =>

Deze Parken zijn gesloten in de winter:

Avonturenpark Hellendoorn

 Avonturenpark Hellendoorn is deze winter gesloten en gaat in het voorjaar weer open. Je kunt wel cadeaubonnen bestellen. Ook super leuk als kerstcadeautje.

hellendoorn jaarkaart

Dinoland

Ook de dino's gaan zijn momenteel in 'winterslaap'. In het voorjaar opent Dinoland weer haar deuren!

Dierenpark Taman Indonesia

Ook Taman Indonesia is in de winter gesloten. Het dierenpark gaat in februari weer open.

 

 

 

 

Log In