Attractie- & Themaparken in de meivakantie in regio Zwolle

De regio Zwolle heeft een aantal leuke attractie- en themaparken en deze parken hebben ook veel te bieden in de meivakantie.  

hellendoorn avonturenpark

 Avonturenpark Hellendoorn

Ga deze vakantie op avontuur in  Avonturenpark Hellendoorn. Avonturenpark Hellendoorn is het meest avontuurlijke en ideale gezinsuitje! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen attracties zijn klein en wachtrijen voor de attracties zijn kort. En met meer dan 30 attracties en diverse shows is er ook nog eens superveel te beleven! 

Dinoland

Dinoland is alle dagen in deze vakantie geopend en je kunt genieten van alle dino's en naar hartenlust spelen. 

Ga op ontdekkingsreis naar levensgrote dinosaurussen bij Dinoland Zwolle! Dit avontuurlijke speelpark combineert ontdekken, leren en actief spelen en is geschikt voor kinderen van 2 tot 14 jaar oud. Er is elke dag een te gekke dinoshow te zien.

Dierenpark Taman Indonesia

Wel eens gehoord van katten die de duurste koffiebonen uitpoepen? Of Binturongs die 30 meterhoog in de boom wonen? Deze en andere dieren uit Indonesië vind je in Dierenpark Taman Indonesia. Elke vakantie heeft Taman Indonesia speciaal voor kids leuke activiteiten.

waarbeek

Attractiepark de Waarbeek

Ontdek het familie pretpark De Waarbeek in Hengelo. Het park waar moderne attracties, nostalgie en een heerlijk all-in dagje uit samenkomen. 

Ben je benieuwd naar het all-in concept en wat er allemaal te doen, lees dan onze blog.

De Orchideeën Hoeve

Ook deze vakantie is er veel te beleven in de Orchideeën Hoeve. Kom in de meivakantie van 23 april tlm 8 mei, naar het mooiste junglepark van Europa en beleef een onvergetelijke dag! Schuif aan bij de nieuwe jungleshow 'Broodje Aap' in het Jungletheater, speur mee met Aart en leef je uit in de waterrijke speeltuin en geniet met de hele familie van de lente in de jungle.

Dagje naar Wildlands

Wildlands is ietsje naar het Noorden maar een heerlijk dagje dieren kijken en ontdekken met de kids! En ze hebben ook een groot indoor speelparadijs dus mocht het weer onverhoopt minder zijn, is het daar nog prima vertoeven. We hebben afgelopen zomer het park bezocht en onze beleving in een blog beschreven. 

Kermis in Zwolle

Van 29 april t/m 8 mei is er weer Kermis in Zwolle op de Turfmarkt. Ideaal voor een gezinsuitje in combi met een dagje shoppen of het Bevrijdingsfestival in het Wezenlandenpark.

Log In