Kinderpretpark Julianatoren is weer open en start met een geweldig leuk evenement met toffe shows: ‘Het Grote Lentefestijn’. En de Cas de Ranger 'Lente show.

Het grote Lentefestijn

Het kinderpretpark is omgetoverd tot een kleurrijke lentewereld. Jullie kunnen genieten van de levendige kleuren, vreugde en mooie bloemen. Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia hebben hun beste voorjaars kostuum aangetrokken en staan te popelen van ongeduld om je weer te verwelkomen. 

Julianatoren lenteshows

Dit jaar zijn er weer heel veel toffe nieuwe shows. En na de shows mag je natuurlijk weer met ze op de foto.

  • Bij de nieuwe theatershow ‘Jul & Julia en de Lentekriebels’, geschikt voor families met jonge kinderen, vliegen de lentevlinders in het rond.
  • Bij de parkshow ‘Jul’s Bijenfestijn’ mag je meezingen en dansen met de bijen. De show is een echt avontuur waarbij je ook nog eens heel veel leert over het belang van bijen in onze natuur.
  • Met Julia’s Bloemenfeest voel je echt de Lentevibes. Julia neemt je mee op een vrolijke reis waarbij je mag meezingen en dansen met Julia’s Bloemenlied.
  • Kom bouwen met Dino en Dina tijdens hun lente show

Cas de Ranger Lente Show


Cas ontvangt een bijzonder bericht van Meneer Kaasgaaf met een speciale, geheime opdracht! Durf jij het avontuur aan? Ontdek het mysterie op het showpodium bij de Cas de Ranger Experience. Mis het niet!

Tickets & meer info! ➤