Attractie- & Themaparken in de herfstvakantie in regio Zwolle

De regio Zwolle heeft een aantal leuke attractie- en themaparken en deze parken hebben ook veel te bieden in de herfstvakantie.  Na de vakantie sluiten een aantal hun deuren. Bekijk hier het aanbod.

Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn

heksendoorn 2022

Ga deze herfst van 7 t/m 29 oktober en 4 november lekker griezelen in Heksendoorn  in  Avonturenpark Hellendoorn 

Deze herfstvakantie heeft Opperheks Odelia het park omgetoverd in Heksendoorn; hét Halloween evenement voor families! 

Het volledige park is aangekleed (o.a. ruim 2.000 pompoenen!), er zijn extra activiteiten, spookhuizen en we bieden op 14, 21 en 28 oktober en 4 november 2023 unieke Halloweenavonden aan die vanaf 19.00 uur spannender worden door losloopgriezels in het park. Alle overige Heksendoorn dagen draait het om de vrolijke vogelverschrikkers, vriendelijke heksen en de sfeervolle aankleding. Opperheks Odelia verwelkomt jullie graag in oktober.

Dinoland

Ga op ontdekkingsreis naar levensgrote dinosaurussen bij Dinoland Zwolle! Dit avontuurlijke speelpark combineert ontdekken, leren en actief spelen en is geschikt voor kinderen van 2 tot 14 jaar oud. Tijdens Nice to mEAT you! in de herfstvakantie komen de dino's nog een keertje uit hun holletje voordat ze in winterslaap gaan.

Dierenpark Taman Indonesia

Waan je even in Indonesië in in Dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote.

Kinderen kunnen op ontdekkingsreis naar Indonesië met hun eigen paspoort!  Oktober is Kindermaand en daarom zijn er veel kinderactiviteiten te doen.

De Orchideeën Hoeve

Ook deze herfst schijnt de zon in de Orchideeën Hoeve. In de herfstvakantie organiseren ze de Caribische week.

Zoek deze herfstvakantie nog één keer de zomer op tijdens de Caribische Weken (14 t/m 29 oktober 2023) in de Orchideeën Hoeve en duik de kleurrijke jungle in voor een groots zomerfeest! Swing mee met de Caribische livemuziek, strijd mee in de herfstvakantieshow ‘Junglemasters’ en ontdek onze gloednieuwe onderwaterwereld Pankong River. Voordat jullie naar huis gaan nog even een jaloersmakende vakantiefoto scoren met de flamingo’s en relaxen op het Orchideeën Hoeve-strand en jullie vakantiedag kan niet meer stuk!

dierenparken special Go-Kids

Dierenparkenspecial van Go-Kids

Op dierendag hebben we onze dierenparkenspecial gelanceerd. Een special bomvol leuke dierenparken, groot en klein in heel Nederland.  Bij heel veel parken kun je ook leuke kortingen krijgen. Check snel onze dierenparken tips en houd onze socials in de gaten voor te gekke winacties.

Dierenparken in heel Nederland =>

waarbeek halloween

Attractiepark de Waarbeek

Ontdek het familie pretpark De Waarbeek in Hengelo. Het park waar moderne attracties, nostalgie en een heerlijk all-in dagje uit samenkomen.  Tijdens de herfstvakantie hebben ze Happy Halloween.  Ben je benieuwd naar het all-in concept en wat er allemaal te doen, lees dan onze blog.

halloween julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren

Vanaf 6 oktober t/m 5 november 2023 is het een héél klein beetje griezelig in Kinderpretpark Julianatoren. Want als de eerste blaadjes van de bomen vallen, is het tijd voor Halloween! Het park is prachtig versierd met honderden pompoenen, strobalen en maiskolven.

Go-Kids pretparken special

Go-Kids pretparkenspecial

We hebben onze  E-magazine over pretparken een update gegeven.  We hebben de leuke pretparken op een rijtje in Nederland gezet, maar ook de parken in Europa die je niet mag missen voor een dagje of weekendje pretpark met de kinderen. Dit doen we niet zomaar met een blog; dit doen we met een exclusieve 74-pagina dikke gratis Pretparken special, boordevol tips, unieke kijkjes achter de schermen (alles over veiligheid bij Avonturenpark Hellendoorn), prachtige foto's, grappige weetjes en verrassende tips.

wildlands

Dagje naar Wildlands

Wildlands is ietsje naar het Noorden maar een heerlijk dagje dieren kijken en ontdekken met de kids! En ze hebben ook een groot indoor speelparadijs dus mocht het weer onverhoopt minder zijn, is het daar nog prima vertoeven. We hebben deze zomer het park bezocht en onze beleving in een blog beschreven. Ze zijn volgens de ANWB leukste uitje verkiezing uitgeroepen tot bronzen award (landelelijke uitjes).

 

 

 

Log In