Misschien heb je het vanaf de n57 al wel eens gezien.. van die grote blauw-geel-groene springkussens in het water. Benieuwd wat dat nou is? Wij weten het!

Aquapark Splash

Een parcours op het water van maar liefst 48 meter lang. Het parcours bestaat uit lucht-speelattracties, waarop jong en oud zich volop kan vermaken. Klimmen, glijden en plonsen, dat kun je er. 

Er zijn twee vestigingen van Aquapark Splash, waarvan de (voor onze regio) dichtstbijzijnde in Ouddorp ligt. Toegang tot dit Aquapark verloopt via Center Parcs Port Zélande. 

Veiligheid

Het Aquapark ligt in ondiep water en er is constant toezicht. Er worden per uur maximaal 90 kinderen toegelaten, zo blijft het toezicht optimaal en kunnen de kinderen veilig spelen. Het hebben van een zwemdiploma is een vereiste om toegang te krijgen tot het Aquapark. 

Tickets

Ben je van plan om te gaan splashen? Ons advies is om online tickets te kopen. Zo voorkom je wachttijden, want je kunt een exacte tijd selecteren. Een sessie duurt 55 minuten en kost € 8 per persoon.

Klik hier om naar het online ticketsysteem van Center Parcs Port Zélande te gaan.

Houd er rekening mee dat je wanneer je met de auto komt tevens een parkeerkaart dient te kopen, deze kost € 9, waarvan € 5 wordt omgezet in een waardebon welke je (op dezelfde dag) binnen het park in alle outlets kunt besteden.