Voordelige gezinsuitjes in Zeeland

Voor het overzicht van goedkope uitjes met kids ben ik uitgegaan van een maximale entreeprijs van € 5,- per persoon bij een gezin van 4 personen (kan natuurlijk in vele samenstellingen). Als bijvoorbeeld de kids of de ouders gratis zijn heb ik de totaal prijs voor 2 kinderen en 2 volwassene gedeeld door 4.

Ontdek alle gezichten van Zeeland!

Zeeland is DE vakantie provincie! Zeeland staan natuurlijk bekend om zon, zee en strand. Maar er is zoveel meer! Zo kan je dus heel veel leuke dingen doen voor nog geen 5,- per persoon!

Heb je zelf leuke voordelige tips? Mail dan naar zeeland@go-kids.nl! Tips vinden wij altijd leuk!

Uitjes met kids in Zeeland onder de €5,- per persoon!

 

đź“ŚBinnenspeeltuin Vierlinde in Goes.

Bij eeterij en spelerij de Vierlinde in goes kan je natuurlijk lekker en gezellig eten maar in tussen kunnen de kinderen hier ook naar de binnenspeeltuin! 

đź“Ś Speelboerderij Five Star Farm

Bij speelboerderij Five Star Farm kunnen de kids niet alleen spelen in een binnenspeeltuin maar ook in de buitenspeeltuin en knuffelen met de boerderij dieren!

đź“ŚZeeuwse speurtochten

Ontdek Zeeland op een andere manier en doe een van de speurtochten van de Zeeuwse Speurtochten. Bij de speurtochten betaal je alleen voor de kids! En de kids krijgen altijd een leuke en lekkere verrassing op het einde! Voordelig en super tof!

đź“Ś Hof Poppendamme

Hof Poppendamme heeft een binnen en buitenspeeltuin en een fantastisch vintage terras. Je kan hier dieren aaien en knuffelen genieten van een top dag!

đź“Ś Klok'uus 

Ook bij Klok'uus kunnen de kinderen eindeloos spelen en ouders zijn gratis! Hierdoor blijft ook deze top locatie goed betaalbaar en natuurlijk super leuk!

đź“ŚMarkten en braderieën

Onze agenda staat vol met leuke markten en braderieën. Super leuk om deze te bezoeken en meteen een dorp of stad te bezoeken. Je kan het zo duur maken als je zelf wilt. Zeker als je even kijkt of waar je gratis kan parkeren en een rugzakje met je eigen eten en drinken mee neemt! 

đź“ŚRecreatiecentrum de Vogel

Voor een voordelig dagje vakantie gevoel, kan je terecht bij recreatiecentrum de Vogel. Hier kan je gebruik maken van vele faciliteiten en activiteiten tegen een voordelig tarief. Let wel op dat als het druk is sommige activiteiten alleen voor camping gasten zijn.

đź“ŚKermissen

In de zomermaanden zijn er veel kermissen in Zeeland. Zo zijn er bijvoorbeeld nog de kermis van Zierikzee, Middelbrug en Renesse! Je kan het zo gek maken als je wilt of geniet gewoon van de muziek en de drukte. Vaak maakt dat al genoeg indruk op de kids. Daarnaast zijn er vaak euro dagen waardoor een dagje kermis een stuk voordeliger wordt!

đź“ŚFoodtruck festival

De komende zomer zijn er ook weer leuke foodtruck festivals. Vaak zijn hier ook extra activiteiten voor kids! De locatie, de indrukken en de aanwezige geuren, kleuren en mensen zijn vaak al heel leuk voor kids. Het is een beleving op zich!

đź“Ś Het strand

Het strand is natuurlijk gratis tenzij je moet betalen voor het parkeren van je auto. En zodra je een ijsje gaat eten of een drankje gaat doen heb je natuurlijk ook kosten. Je kan het op het strand zo duur of goedkoop maken als je wilt. Wij hebben een overzicht voor je gemaakt met leuke strandtentjes waar er vaak speeltoestellen of extra's zijn voor de kids!

Geniet van je leuke voordelige dagje uit! En vergeet vooral niet ons te taggen in je bericht! (@gokidszeeland). Wil je op de hoogte blijven van de leukste tips en activiteiten, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Op zoek naar gratis uitjes? Lees dan dit!

Fijne vakantie!

Liefs,
Karin

 

Log In