Ga Op Avontuur met het Go-Ranger pakket op Goeree-Overflakkee

Beleef met je kinderen een tof avontuur op het prachtige Goeree-Overflakkee, terwijl jullie ondertussen alles leren over de natuur en de dieren op dit geweldige eiland. Dat is precies wat het Go-Ranger pakket mogelijk maakt! We laten je graag zien hoe het Go-Ranger pakket de natuurbewustwording bij kinderen vergroot op een speelse en leuke manier.

Ontdek de Natuurpracht van Goeree-Overflakkee
Goeree-Overflakkee, gelegen in de provincie Zuid-Holland, is een eiland dat barst van de prachtige natuur en verschillende landschappen. Van uitgestrekte duinen tot zonovergoten stranden, van weelderige bossen tot adembenemende moerasgebieden - hier vind je het allemaal. Het Go-Ranger pakket is speciaal ontworpen om kinderen de kans te geven al deze natuurlijke schatten te ontdekken en er volop op ontdekking te gaan.

Goeree-Overflakkee VVV punt

Het Go-Ranger pakket

Bij het Go-Ranger pakket draait alles om het betrekken van kinderen bij hun omgeving op een leuke en leerzame manier. Het doel is om kinderen bewust te maken van de natuur en hen aan te moedigen om echte natuurliefhebbers te worden. Met het Go-Ranger pakket ga je:

1. Spannende uitdagingen aan:
Kinderen worden uitgedaagd om deel te nemen aan diverse opdrachten en avonturen. Dit kan variëren van het herkennen van vogels tot het verzamelen van interessante planten. Elke opdracht is bedoeld om kinderen meer te leren over de lokale flora en fauna.

2. Vaardigheden ontwikkelen:
Het Go-Ranger pakket daagt kinderen uit om belangrijke vaardigheden te ontwikkelen, zoals beschermen, speuren, verzorgen en uitvinden. Deze vaardigheden helpen hen niet alleen om de natuur beter te begrijpen, maar stimuleren ook hun nieuwsgierigheid en creativiteit.

3. Beloningen verdienen:
Naarmate kinderen de uitdagingen voltooien en hun vaardigheden verbeteren, kunnen ze beloningen verdienen. Een hoogtepunt is de mogelijkheid om een officiële Go Ranger-badge en diploma te behalen. 

4. Badges verdienen
Zodra alle opdrachten zijn afgerond en de badges en diploma's verdiend zijn, kunnen kinderen deze met trots ophalen bij het VVV Inspiratiepunt op Goeree-Overflakkee. Dit is een geweldige manier om kinderen te belonen voor hun enthousiasme en om hen aan te moedigen om meer te leren over de natuur op het eiland.

Goeree-Overflakkee met kids     Goeree- Overflakkee met kids

Een Duurzame Toekomst van het eiland

Het Go-Ranger pakket draagt niet alleen bij aan plezier en educatie voor kinderen, maar ook aan een duurzamere toekomst. Door kinderen bewust te maken van de waarde van de natuur en hen te leren hoe ze deze kunnen beschermen, worden ze toekomstige natuurbeschermers. Dit helpt niet alleen bij het behoud van de prachtige natuurlijke omgeving van Goeree-Overflakkee, maar ook bij het behoud van de biodiversiteit voor de komende generaties.

Goeree-Overflakkee met kids

Onze ervaring

Wij hebben het Go-Ranger gekocht bij het VVV inspiratie punt in Ouddorp, een beleving op zich. In het blauwe huis is er voor de kids al van alles te beleven. Wij hebben hier een tijdje rondgelopen en van alles ontdekt, dus het is super leuk om hier langs te gaan! 

Met voor beide kids een pakket gingen wij de auto weer in richting Ouddorp Duin. Hier hebben we het pakket uitgepakt. De kids waren mega enthousiast over de inhoud, een echte aanrader dus. Naast de toffe ranger tools , om als een echte ranger op pad te gaan, vind je in de doos een opdrachten boekje. Hiermee kun je allerlei opdrachten op het eiland. Allerlei super leuke opdrachten voor een dagje wel met het gezin. We willen natuurlijk niet verklappen wat je allemaal kunt doen en beleven maar onze favoriete activiteit was een krabben hengel maken! 

Wil je nu ook zo'n tof pakket aanschaffen dan heb ik hier wat praktische informatie voor je:
Verkooppunt Go-Ranger pakket:

✔Landal Ouddorp Duin
✔VVV Inspiratiepunt Ouddorp

Je kunt de hele dag met het Ranger pakket op pad, je kunt de opdrachten ook afwisselen met het bezoek aan een van de vele speeltuinen op het eiland. Je leest onze tips hier. En er is natuurlijk nog veel meer te doen. Dat lees je hier!

Gezinsuitje op Goeree-Overflakkee