Uitjes met korting in Zeeland!

Ben je op zoek naar een uitje met korting? Gewoon omdat het fijn is om korting te krijgen? Maar heb je geen zin in bonnetjes sparen uren lang zoeken of alle kortingen te moeten vergelijken? Lees dan vooral verder!

🔝Vriendenloterij VIP kaart

Ben je lid van de vriendenloterij ( en de voormalige bank-giroloterij) dan hoor je in bezit te zijn van de VIP kaart en met deze kaart krijg je bij vele uitjes korting. Soms zelfs wel 4 tickets helemaal gratis! Heb je de kaart niet dan kan je contact opnemen met de Vriendenloterij en dan krijg je hem opgestuurd. Dit moet je echt doen, want de kortingen zijn hoog en als je toch al lid bent is het zonde om hier geen gebruik van te maken!

🔝Museumjaarkaart

De museumjaarkaart is ook zo'n handige kaart. Als je hem hebt kan je bij vele musea en evenementen gratis of met korting naar binnen!

🔝Vakantieveilingen

Op sites als vakantieveilingen en ticketveiling kan je voordeliger tickets aanschaffen, houd er wel altijd rekening mee dat je administratiekosten betaald. Tipje, kijk even wat de normale prijzen per ticket zijn voordat je alsnog meer betaald.

🔝Tripper, social deal en groupon

Ook deze sites zijn razend populair als het op korting aan komt. Let altijd goed op op de voorwaarden. Zijn de tickets geldig op het moment dat jij wilt gaan! En kijk ook even bij de locatie zelf wat voor acties en voorwaarden zij zelf hebben!

🔝 Go-Kids deals!

Kijk ook eens in onze deals voor leuke aanbiedingen en acties!

🔝 Speurtochten met korting!

Doe eens een leuke speurtocht! Je kan in verschillende plaatsen in Nederland deze toffe speurtochten doen met korting! Kijk hier voor de korting!

🔝 Kijk ook een bij de Go-Kids Deals!

Wij hebben ook vaak leuke deals! Deze kunnen iedere week wijzigen dus altijd leuk om in de gaten te houden!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste activiteiten en deals meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Heb jij een leuke kortingsactie of weet jij een leuke kortingsactie? Tip ons dan! Mail naar Zeeland@Go-Kids.nl

Fijne dag!
Liefs,

Karin

Log In