Het weekend staat alweer voor de deur... tijd dus voor jouw Weekendtips! Hieronder vind je een aantal leuke dingen om te gaan doen de komende dagen - en nog meer in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!

Maak er een gezellig weekend van!
groetjes, Anneke

 

 
ZOEK T WATER OP!
Het wordt weer warm dit weekend... wil je het water opzoeken? Check deze 10 fijne plekken om buiten te gaan zwemmen in Zaanstreek-Waterland! Met natuurlijk De Waterdam maar ook nog negen andere coolspots. Check wel de kwaliteit van het zwemwater!
10x buiten zwemmen in Zaanstreek-Waterland
Alle agendatips! ►
Reuring in Purmerend is van start gegaan, vanmiddag is er de heerlijke Reuring Kidz Middag met heel veel leuks voor de kinderen.
Bij Pathé Zaandam draait Toy Story 4 - altijd een leuk en koel uitje... en zondag is er de Kleuterbios met de Nick Jr Zomerbios (Paw Patrol!!)
Wat dacht je van een dagje Castricum.... strand en duinen, De Hoep en Huis van Hilde. Archeologie komt tot leven voor de kinderen!
Vrijdag is het officieel ModderDag, bij Stadsboerderij Darwinpark in Zaandam vieren ze het zondag.... lekker modderen en vies worden...
Mooi festival in Zaandam-Zuid: Be Yourself - met optredens, hapjes, demonstraties, workshops en leuke kinderactiviteiten. Gratis toegang!
Vrijdag - vandaag dus - is het jaarlijkse Foodfestival aan de Zaan in Wormerveer. Met speciaal kidsplein dus voor het hele gezin.
De boswachter van Staatsbosbeheer gaat met de kids op pad bij het Fort bij Edam - op zoek naar kriebelbeestjes!
Zondag gaat de film Mijn bijzonder rare week met Tess in voorpremière bij De Fabriek - kinderen die Tess heten mogen gratis komen kijken!
Romeinen bij Fort aan den Ham in Uitgeest! Het fort staat het hele weekend in het teken van de Romeinen, zo leuk voor kids.
Check ook de agenda's van: