Wat ga jij doen met je kids dit weekend? Check deze Weekendtips - en leuke tips voor .... kinderfeestjes! Natuurlijk kun je nog meer inspiratie opdoen in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!.

Maak er een mooi weekend van!
groetjes, Anneke

PS: er lopen weer mooie winacties!

 

Sinterklaas is onderweg

Hij komt, hij komt... nog een weekje wachten, dan is Sinterklaas in Nederland. Heb je ons overzicht met intochten en Sint-activiteiten in Zaanstreek-Waterland al gezien? 
Sint-overzicht

Groot Sinterklaasfeest

Bij Europarcs resort Zuiderzee in Biddinghuizen vieren ze een groots Sinterklaasfeest op 16 november. Mooi als start van de Sintperiode...
Boek een arrangement!
Alle agendatips! ►
Leuk voor dit weekend: naar Huis van Hilde! Bij de mooie expo over Ridders en Kastelen kunnen de kids ridderplaatjes sparen...
In Filmtheater De Fabriek in Zaandam is er weer knutselen vóór de film - deze keer gratis omdat het Zaans Cultuur Weekend is. Nice!
Bij Kwartier West (Prins op de Erwt) in Zaandam houden ze zaterdag een leuke Sint Maarten Proef-Zing-Sessie. Slim idee toch?
En dan is het maandag écht Sint Maarten... De Kolk in Zaandam en De Groene Valk in Wormerveer maken er een feest van!
Top Kinderfeestjes
 
 
Bij Kids Safety Escaperoom hebben ze escape rooms speciaal voor kinderen - perfect voor een spannend kinderfeestje natuurlijk!
Kunstjes doen tijdens je partijtje? Ja! Bij Luchtacrobatiek Purmerend leren de kids de leukste tricks in de doeken - is dat cool of cool?
Apenkooien vinden bijna alle kids superleuk. Hoe heerlijk dus voor je verjaardag... het kan met een apenkooifeestje van Scopo Atletico!
Houdt jouw kind van koken? Dan is een feestje in Restaurant Bij Ernst in De Rijp geweldig! Zelf koken en dan lekker smullen....
Gezellig met vriendjes en vriendinnetjes naar de bios: zeker weten een succes. Boek dus een filmfeestje bij Pathé Zaandam!
Meer inspiratie voor kinderfeestjes in Zaanstreek-Waterland? Check ons overzicht - daar staan héél ideetjes voor de tofste partijtjes in!
Theater en film voor kids
De populaire Dolfje Weerwolfje komt weer naar het theater: ga genieten in het Zaantheater van Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks.
In Internationaal Theater Amsterdam ITA is weer zo'n fijne zondagmorgen voorstelling voor de kleintjes: Geitje (2+).
Alle agendatips! ►