Kinderfeestje bij VR The Park Playground in Amsterdam
Rigakade 10, 1013 BC Amsterdam

Samen met je vrienden (vanaf 7 jaar) bleef je virtual reality! Ga samen op avontuur en ga als team aan de slag om raadsel op te lossen en opdrachten te voltooien. Een uniek en cool kinderfeestje! Praat na over de unieke ervaring met iets lekkers.

VR Kinderfeestje in Amsterdam

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen hun feestje vieren bij The Park Playground in Amsterdam. Met een VR bril op en console in hun hand gaan ze als team op avontuur. Dit is een unieke beleving waar de kinderen nog uren over zullen vertellen.

Boek snel!

Party bij VR The Park Amsterdam

Kies uit een VR ervaring die jullie samen willen ondernemen. Er zijn 2 verschillende mogelijkheden voor kinderen onder de 12 jaar. Kies uit Mask Of The Pharaoh VR of De Mol VR. Voor kinderen vanaf 12 jaar zijn er meer mogelijkheden.

Virtual Reality op jouw feestje

De kinderfeestje kunnen worden gegeven op een woensdag middag of in het weekend in de ochtend. In schoolvakanties is het dagelijks mogelijk. Met minimaal 6 vriendjes/vriendinnetjes gaan ze samen het avontuur aan en ontvangen een drankje. Wil je hierna nog wat lekkers eten (bijvoorbeeld belegerde broodjes of pizza) dan kan dit tegen een extra vergoeding. 

Bekijk de mogelijkheden

 

Footer_Inschrijven_Go-Kids

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor