Zin om iets leuks te gaan doen met de kinderen dit weekend? Er is heel wat te beleven: kijk maar eens naar de WeekendTips hieronder. Met altijd nog veel meer ideetjes in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!

Fijn weekend!
groetjes, Anneke

Alle agendatips! ►
Zondag is de opening van het culturele seizoen in Purmerend - de Cultuurparade met héél veel leuks voor kinderen, zoals... Peppa Pig en David Nathan Magic.
Dit weekend draait bij Filmtheater De Fabriek de nieuwe film van Thomas de Trein, met zondag een leuke bijpassende knutselactiviteit. Check of er nog plek is!
Het is Open Monumentendag - Het Scheepvaartmuseum viert dat met gratis vaartochten met stoomschip Christiaan Brunings. Leuk om te doen met de kids!
Onderdeel van de Cultuurparade is het Open Huis bij Cultuurhuis Wherelant in Purmerend. Met optredens en gratis workshops voor groot en klein.
Vrijwilligers van IVN Waterland gaan weer met kinderen slootje scheppen in Edam - superleuk en leerzaam voor de kids om te zien wat er in het water leeft!
Sinds 1 september is er een nieuwe wisselexpositie in het Natuurmuseum in Zaandam: Toverbodem. Een sprookjesachtige tentoonstelling!
Zaterdag is weer de altijd spectaculaire open dag bij de brandweer Zaanstreek-Waterland in Purmerend. Ga jij ook een kijkje nemen met de kids?
Zijn de kids eraan toe zich even lekker uit te leven na de schoolweek? Laat ze lekker zwemmen en swingen bij het Discozwemmen in De Waterdam!
De Twiskespeurders komen weer bij elkaar op 't Twiske - dit keer om te speuren naar Spannende spinnen... Durft jouw natuurkind mee te doen?
Check ook de agenda's van:
Alle uitjes in de regio! ►