Nog maar één weekje zomervakantie, dan gaan de kids weer naar school...! Wat ga jij nog voor leuke dingen met ze doen de komende week? Ik heb leuke tips voor je!

Veel plezier!
groetjes, Anneke

 

SUPERTOF:

Als je meedoet aan dit onderzoek naar speelparadijzen van een ROC-student maak je kans op een jaarabonnement voor een binnenspeeltuin.

Hoe cool is dat?


Doe mee!
 
Klimpark Twiske is sinds 29 juli geopend, hebben jullie al een kijkje genomen? En al geklommen tussen de bomen? Niet vergeten te reserveren!
Supertof volgende week: FluXus Zomerweek: drie dagen vol gratis creatieve activiteiten in Zaandam, voor kids van 4 t/m 13 jaar. Wel inschrijven!
 
Hartstikke leuk met de kids: samen ontsnappen uit een escaperoom! Dat kan in Purmerend  bij De Hoek en bij Kids Safety (met zomerkorting!).
De komende week kunnen de kids ook weer lekker experimenteren in het Hemlab: Klopperbootje, Vulkanen & Aardse hitte en Mengen & Roeren!
 
Lekker naar de bios met de kids - dat is altijd leuk in de vakantie. In Pathé Zaandam is deze week de film De Elfkins - een klein bakfestijn in première gegaan.
Fijn een dagje buiten, daarvoor ga je naar 't Twiske. Zoveel fijne plekken daar, zoals de Avonturenspeelplaats met dit toffe Piratenschip en de Speelsloot!
 
The Workshop Monnickendam heeft nog heel wat toffe workshops voor kids in de planning, waaronder een ouder-kind workshop Mozaïeken. Leuk!
Lekker inde laatste week van de ZomerPurvakgratis creatieve workshops bij Cultuurhuis Wherelant!
Aanmelden is niet meer nodig.
 
Nog twee kansen om mee te doen met de Skillz Adventure dagen bij JumpSkillz in Purmerend: zondag 9 of zondag 16 augustus. Supertof toch?!
Zou er nog een bootje of waterfiets te huur zijn bij Twiske Haven tijdens de warme dagen? Gauw reserveren voor het te laat is en ze allemaal geboekt zijn...
 
In het Leeghwaterbad kun je (met reservering) fijn gaan vrijzwemmen - zoek de verkoeling binnen en buiten in het heerlijke water.
Ook leuk voor een filmuitje: Filmtheater De Fabriek in Zaandam. Komend weekend draaien ze daar voor de kids Pinocchio en Ella Bella Bingo!
 
De film Engel (met Isa Hoes) kun je gaan zien bij Euroscoop in Amsterdam-Noord! Of een andere jeugdfilm... heel veel keuze daar...
In het pand van Euroscoop zit ook GlowGolf met het Hollywood Café - perfecte combinatie voor een dagje uit: film, glowgolf en lekker eten!
 
Huur een fiets, kindertandem, kano of waterfiets bij Rent & Event
met 10% Go-Kids korting!

Check de kortingscode
 
 
 

Ga je buiten de regio op pad?


Wist je dat we bij Go-Kids inmiddels alweer 26 regio's hebben? Er zijn dus heeeel veel plekken in Nederland waar je Go-Kids kunt raadplegen voor de leukste gezinsuitjes tijdens jouw weekendje of weekje weg!

Met z'n allen maakten we per provincie een overzicht van de in totaal 200 leukste uitjes van Nederland waarvan maar liefst 50 in Noord-Holland!