Er is weer van alles veranderd in Go-Kids land. Niet zo zeer bij Go-Kids in het algemeen, wel in 'mijn regio's'. Het is nog maar zo'n anderhalve maand geleden dat ik jullie vertelde 'We gaan het anders doen!' - en nu heb ik alweer veranderingen te melden. Want 'we' is weer 'ik' geworden...

Wat is er allemaal gebeurd?

Hoe zit dat? Om dat uit te leggen moet ik beginnen in ... maart van dit jaar ofzo. Toen vertelde Nadine - mijn partner voor de Go-Kids regio's Amsterdam en 't Gooi - dat ze heel pril zwanger was. Haar eerste kindje komt eraan, dat duurt nu nog maar héél even... geweldig natuurlijk! Alleen was dat wel het begin van het einde van onze Go-Kids samenwerking, want ergens in mei gaf ze aan dat ze na haar bevalling niet meer verder zou gaan met onze mooie website.

Nadine en Anneke

Moment voor nieuwe keuzes

Dat was even slikken want we werkten al bijna 4 jaar intensief en heel fijn samen. Maar ook heel begrijpelijk natuurlijk. Het was voor haar het moment van nieuwe keuzes en dat is helemaal okay. Voor mij was het óók een moment van keuzes: wat ga ik dan doen met Go-Kids Amsterdam? Een prachtige regio want hey, er is héél veel te doen voor gezinnen in en om Amsterdam. Zó veel dat ik denk dat je het niet moet combineren met alle andere dingen die ik deed. Want wat deed ik allemaal?

Kortom: een heerlijk gevarieerd palet aan activiteiten - en dat wilde ik graag zo houden. Dus koos ik ervoor om voor Go-Kids Amsterdam & 't Gooi een nieuwe regiomanager te gaan zoeken. Dat is gelukt gelukkig: afgelopen vrijdag heb ik de regio's officieel overgedragen aan Charlotte, onze nieuwe Go-Kids collega die vol enthousiasme het werk van Nadine en mij op Go-Kids Amsterdam en 't Gooi gaat voortzetten.

Anneke & Nadine

Go-Kids weer persoonlijk 

Toen de overdracht van Amsterdam echt in zicht was merkte ik dat ik erg de behoefte had om weer heel persoonlijk te gaan 'praten' met mijn Go-Kids publiek. Dat deed ik 5 jaar geleden, toen ik net begon, altijd - en dat vond ik heel fijn. Bij Go-Kids Amsterdam deed ik het al veel minder, want dat deed ik niet alleen. En inmiddels deed ik het bij Go-Kids Zaanstreek-Waterland & Westfriesland ook al niet meer, want ook dat deed ik niet meer alleen. Eerder dit jaar startte ik een samenwerking met Tamara en Nancy... Tamara stopte en Shari nam haar plek over... Nancy stopte en toen waren Shari en ik met z'n tweetjes.

Samenwerking afgesloten

En nu wilde ik dus alles weer alleen gaan doen in deze regio's - wat ook prima lukt doordat ik het vele werk van Amsterdam niet meer hoef te doen. Dus hebben Shari en ik onze samenwerking ook afgesloten en is alles wat je ziet, leest en hoort van en over Go-Kids in de regio's Zaanstreek-Waterland en Westfriesland vanaf nu maar één persoon - van mij. 

Anneke van Go-Kids

Me, myself and I... maar mijn gezin met pubers...

Dus zie je weer mijn foto op de social media accounts. Schrijf ik weer berichten vanuit mezelf en kan er geen misverstand zijn over wie die 'ik' dan is. Al kunnen daar wel uitzonderingen op komen, want er is één dingetje: mijn kinderen hebben allang niet meer de Go-Kids leeftijd. Met hun 15 en bijna 17 jaar oud zijn ze niet meer geïnteresseerd in kinderactiviteiten, dat snap je wel. Ik kan dus geen ervaringsverhalen met mijn gezin meer delen in de blogs.

Dat lossen we natuurlijk op! Shari wil met liefde met haar gezin op pad om uitjes en voorstellingen te testen. Tamara en Nancy ook wel, Charlotte heeft 3 kids in de Go-Kids leeftijd, en Nadine straks met haar kindje natuurlijk.

Gastbloggers gezocht!

En ... misschien wil jij ook wel eens gratis iets leuks gaan doen met je gezin, in ruil voor een leuke gastblog met foto's - die ik dan mag plaatsen op onze website? 

Als je dat wat lijkt en je kunt vlot schrijven - laat het me weten! Mail me op anneke@go-kids.nl en vertel gezellig wat over je gezin en wat jullie leuk vinden om te doen. Wie weet vraag ik je dan een keer om namens Go-Kids met je kinderen ergens naartoe te gaan en daar verslag van te doen - zou tof zijn toch?

Hoor graag van je!
Groetjes

Anneke