Daar zaten we dan vanmorgen, gezellig in Boerderij Meerzicht in het Amsterdamse Bos: Nadine, Charlotte en ik. Nadine hoogzwanger, Charlotte vol enthousiasme en ik... ik ook! We maakten er een feestje van, mét appelgebak met slagroom. Heerlijk! Het was ook een fijn moment - alleen helemaal vergeten om een foto te maken. 

Nadine en Anneke deden Go-Kids Amsterdam & 't Gooi

Waarom zaten we daar? Om de Go-Kids regio's Amsterdam en 't Gooi over te dragen. Ruim vier jaar geleden begonnen Nadine en ik Go-Kids Amsterdam samen met Stéphanie, al bijna drie jaar deden runden we deze met z'n tweetjes. Ergens in het voorbijgaan hadden we 't Gooi ook nog onder onze hoede genomen - en we hadden het heerlijk naar ons zin zo samen.

Nadine en Anneke - Go-Kids

Tijd voor nieuwe stappen

En toen... toen werd Nadine zwanger van haar eerste kindje. Helemaal geweldig natuurlijk, alleen besloot ze daarom een eind te breien aan haar betrokkenheid bij Go-Kids. Zeker nu de bevalling héél dichtbij komt, zo spannend!

Dat was voor mij reden om goed na te denken: wat wil ik dan? Duidelijk níet stoppen met Go-Kids, maar wel ruimte creëren voor andere activiteiten binnen de organisatie. Daarom besloot ik dat het een mooi moment was om op zoek te gaan naar een nieuwe regiomanager voor Go-Kids Amsterdam en 't Gooi. Ik heb tenslotte ook nog mijn eigen woonregio Zaanstreek-Waterland plus Westfriesland in mijn beheer.

Nadine en Anneke van Go-Kids

Bovendien was ik klaar voor een nieuwe stap: aan de slag met Go-Kids op landelijk niveau. Onze organisatie wordt steeds groter, we hebben inmiddels 26 regio's, dus daar is steeds meer te regelen aan overkoepelende activiteiten.

Nieuwe regiomanager: Charlotte Peetoom

Die nieuwe regiomanager hebben we gevonden: Charlotte Peetoom is haar naam. Ze zal zich binnenkort ongetwijfeld zelf uitgebreider voorstellen - ik kan vooral zeggen dat ik er alle vertrouwen in heb dat zij onze mooie regio's super zal voortzetten. Onze sitebezoekers, social media volgers en nieuwsbriefabonnees vol enthousiasme zal blijven voorzien van de leukste tips voor uitjes, kinderfeestjes, kindvriendelijke restaurants, opgroei-adresjes, clubs en evenementen in en om Amsterdam en 't Gooi.

Charlotte van Go-Kids

Dus: vanaf morgen zijn het geen berichten en mails meer van Nadine en Anneke - vanaf nu is het Charlotte die je zult tegenkomen op je beeldscherm namens Go-Kids Amsterdam & t Gooi. 

Wij zijn superblij dat we de regio's in zulke goede handen kunnen achterlaten!

Nadine en Anneke van Go-Kids

Ik weet zeker dat ik ook namens Nadine spreek als ik zeg dat we de regio's met heel veel plezier hebben gerund, en met alle vertrouwen overdragen aan Charlotte. We wensen haar heel veel succes en net zoveel plezier als wij aan Go-Kids Amsterdam & 't Gooi hebben beleefd!

Alle goeds! 

Anneke Ranzato
Go-Kids (niet meer Amsterdam)