Het Dreumesconcert van Krulmuziek in het Zaantheater

  • ZaantheaterBij  Zaantheater
  • van:  17 februari 2019 09:30
  • tot:  17 februari 2019 10:00
Het Dreumesconcert van Krulmuziek in het Zaantheater

Krulmuziek komt naar het Zaantheater in Zaandam met het Dreumesconcert - voor kindjes van 1,5 tot 2,5 jaar. Klassieke muziek voor de allerkleinsten!

Over het Dreumesconcert

Op de vroege zondagochtend klassieke concertjes voor de allerkleinsten! Het Dreumesconcert is voor kinderen van 1,5 tot 2,5 jaar. De musici en de kinderen spelen op het toneel samen kiekeboe, maken muzikale grapjes en dansen op muziek van Mozart, Haydn, Bizet, Debussy en vele andere grote componisten. Op een speelse manier ervaren kinderen hoe klassieke muziek zowel vrolijk, betoverend, kalmerend én opzwepend kan zijn.

Het concert duurt ongeveer een half uur en daarna mogen de kinderen zelf ook nog op een viool of cello strijken. Met muziek kun je niet vroeg genoeg beginnen!

Gaan jullie ook naar Krulmuziek in het Zaantheater?

Willen jullie deze voorstelling ook gaan zien in Zaandam? Een familieticket geeft toegang voor 1 dreumes en maximaal 10 begeleiders. Op het podium zijn alleen de dreumes met een eventuele begeleider toegestaan. De rest van de bezoekers mag plaatsnemen in de tribune. Voor meer informatie en het reserveren van tickets ga je naar de website van het Zaantheater.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!