Ook in de Voorjaarsvakantie van 2021 zijn bijna alle uitjes in Zaanstreek-Waterland en Westfriesland nog gesloten vanwege de corona maatregelen. Er zijn wel een paar dingen die je coronaproof buiten de deur kunt ondernemen - die vind je natuurlijk hier onder. En verder is er gelukkig ook van alles te bedenken om thuis te doen met ze. Check onze tips om er toch een superleuke krokusvakantie van te maken!

Coronaproof uitjes buiten de deur

  1. 1. Wandelen met pony
  2. 2. Klimmen tussen de bomen
  3. 3. Kinderspeurtocht door Volendam
  4. 4. Trial bike sessie
  5. 5. Schaatsen op IJsbaan De Westfries
  6. 6. Boerengolf spelen bij Twiske Haven
  7. 7. Uitwaaien op het strand
  8. 8. Geocachen met kinderen in Westfriesland
  9. 9. Lekker wandelen met de kids in Zaanstreek-Waterland - bijvoorbeeld deze toffe stadswandeling075 met kids!
  10. 10. Meedoen met de VoorjaarsPurVak in Purmerend - sportieve en creatieve activiteiten voor kids!

Dagen vol toffe activiteiten voor de kinderen

Nu kán het natuurlijk zijn dat je niet elke dag de kids zelf kunt of wilt vermaken. Dan is het ideaal dat ze ergens de hele dag bezig kunnen zijn met supertoffe activiteiten én met andere kinderen. Natuurlijk alleen maar als die coronaproof georganiseerd zijn, zoals hier:

Deze kampdagen zijn voor de voorjaarsvakantie al volgeboekt - als je nog niet gereserveerd hebt ben je dus te laat! Je kunt je wel aanmelden om op de hoogte te blijven van volgende kampen en kampdagen bij Stal Oostwal, zodat je de volgende keer op tijd kun inschrijven!

Activiteiten voor thuis & in de buurt

Corona of geen corona, de kinderen hebben natuurlijk wel vakantie. Dus wel thuis, maar géén schoolwerk! Fijn voor de kids én fijn voor jou, ja toch? Geniet er samen lekker van dat er niets hoeft en verzin leuke dingen om te doen, zodat het niet zo opvalt dat je bijna nergens naartoe kunt. We hebben in het afgelopen jaar een heleboel ThuisTips voor jullie op onze website gezet waar je ongetwijfeld wat mee kunt. 

Kijken & luisteren

Spelen

Online museumactiviteiten

Knutselen & frutselen

Naar buiten!

Genoeg inspiratie voor leuke activiteiten om met de kids te doen tijdens de voorjaarsvakantie? Ja toch? Met deze leuke dingen om te doen is de vakantie één groot feest, ook al kun je nauwelijks uitstapjes maken. Maak er sowieso een gezellige week van met je kinderen - samen zijn is uiteindelijk het allerbelangrijkste!

Groetjes

Tamara, Nancy & Anneke
Go-Kids Zaanstreek-Waterland & Westfriesland