Belmermeer 6a, 1028 BA Broek in Waterland / Amsterdam

Zin in een leuk uitje met je kinderen? Wat dacht je van een wandeling met een pony, hoe leuk is dat?! Het kan bij Stal Oostwal in Broek in Waterland - vlakbij Amsterdam!

Wandelen met een pony

Heerlijk wandelen met je kinderen - maar dan met een pony erbij... dat is superleuk! Eerst ga je samen met de kids de pony borstelen en knuffelen. Daarna gaan jullie samen lopen in de bak van Stal Oostwal.

Let op: bij de activiteiten begeleid je als ouder zélf je kind. Natuurlijk zijn er mensen van Stal Oostwal in de buurt, maar er is geen persoonlijke begeleiding.

De kosten zijn € 12,50 per uur, per kind. 

Wandelen met begeleiding door De Volgermeer

Of je gaat een wandeling maken door het natuurgebied De Volgermeer - dan gaat er begeleiding mee voor de veiligheid. Daar betaal je dan wel extra voor.

Lekker spelen op het erf

De kinderen kunnen buiten het ponyritje ook heerlijk spelen op het erf van Stal Oostwal. Ze hebben er lekker de ruimte - er staat een trampoline en een schommel. 

Stal Oostwal heeft veel te bieden

Naast de ponyritjes doet Stal Oostwal nog veel meer. De kids kunnen er trial bike rijden op reservering, zo stoer! De pony's en trial bikes worden natuurlijk ook ingezet bij de  ponyfeestjes en trial bike feestjes. Bovendien organiseren ze in de vakanties fijne ponykampen en stoere jongerenkampen met trial bike rijden, boogschieten, vlotten en hutten bouwen en nog veel meer!

De leukste uitjes en feestjes
in Zaanstreek-Waterland
gratis in je mailbox?

Aanmelden Go-KidsTips

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor