Gezellig hè, Herfstvakantie! Wat ga jij voor leuke dingen doen met je kinderen? Ik heb heerlijke inspiratie voor je: hieronder, in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website natuurlijk!

Heel veel plezier in deze herfstvakantie!
groetjes, Anneke

 

Alle agendatips! ►
Het Museum van de 20e eeuw heeft een nieuwe expo: Telekids. Maar 50 jaar Floris is er ook nog - tot het eind van de vakantie dus laatste kans!!
Mooie actie bij De Westfries: 2e persoon gratis! Plus toffe activiteiten in de vakantie... Of regel een schaatscursus met drie dagen les...
Herfstvakantie... dan is het ook bijna Halloween. Dat is goed te merken op Kasteel Radboud: ze hebben een fijn Halloween-vakantieprogramma.
Niet vergeten om in de vakantie een keer pannenkoeken te eten bij Het Pannenkoekenstation hè... Lekker smullen en fijn treinen kijken!
Ah nostalgie... in het buitenmuseum van het Zuiderzeemuseum kunnen jullie genieten van de Oudhollandse kermis en poppenkast
Zó leuk: op Land van Fluwel mogen kids in de herfstvakantie hun eigen TulpenPlukTuin planten - en ze in het voorjaar gratis komen plukken!
Zondag in Schouwburg Het Park: Peppa Pig Live! En aan het eind van de vakantie het heerlijke Peuter-KleuterFestival met Dikkie Dik.
Lekker warm zwemmen ... daarvoor ga je naar De Waterhoorn - met op vrijdag Halloween zwemdisco en op zaterdag apenkooien. Gezellig!
Indoor spelen is altijd een feest voor de kids - ben je al eens in Monkey Town Purmerend geweest? Superfijn indoor speelparadijs!
Het Rijksmuseum in Amsterdam heeft een waanzinnig programma voor kids in de herfstvakantie... Word expert voor maar € 5,=!
Komend weekend op Camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel: de jaarlijkse Halloweenfair voor de 5e keer. Gratis toegang voor kids.
Een keertje naar de bios is in zo'n herfstvakantie altijd een succes bij de kids - en dan ga je voor ruime keuze naar VUE Hoorn!
Nog meer Halloween Disco zwemmen? Het kan vrijdag in De Kloet in Grootebroek en volgende week in zwembad Enkhuizerzand.
Meer musea? Wat dacht je van het Stoommachinemuseum, het Westfries Museum & de Halve Maen of het Bakkerijmuseum?
Erg leuk in De Drommedaris in Enkhuizen: poppentheater Koekla met de lieve voorstelling Spookje - voor kinderen vanaf 4 jaar.
Check ook de agenda's van:
 
 
Alle agendatips! ►

Fabulous mama: voor jou!

Volg fabulous mama op instagram (@fabmamanl) en Facebook voor jouw dagelijkse dosis inspiratie & carrière, lifestyle & kids, beauty & fashion, reizen & culi en natuurlijk GLAMOUR!

Of check fabmama.nl voor de nieuwste artikelen en laatste nieuwtjes.

 

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen. 10 weken proberen voor €10?
 

Steun LINDA. Foundation!

Go-Kids steunt de LINDA. Foundation. Want wist je dat 1 op de 9 kinderen in Nederland opgroeit in armoede?  Wij gunnen elk kind een leuke tijd. Daarom komen wij in actie voor de LINDA. foundation! Doneer jij ook? Elke bijdrage is welkom!  Doneren kan via deze link. 
 

Als je buiten de regio op vakantie gaat..

Wist je dat we bij Go-Kids inmiddels alweer 25 regio's hebben? Er zijn dus heeeel veel plekken in Nederland waar je Go-Kids kunt raadplegen voor de leukste gezinsuitjes tijdens jouw weekendje of weekje weg!