VoorjaarsvakantieTips in Westfriesland

Lekker - bijna Voorjaarsvakantie! Wat ga jij voor leuke dingen doen met je kinderen? Ik heb heerlijke inspiratie voor je: hieronder, in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website natuurlijk!

Geniet van de vakantie!
groetjes, Anneke

PS - heb jij deze tips al in je mailbox gezien? Nee? Ben je wel ingeschreven dan? Zo ja: check dan even je spam en zet m'n mails op Vertrouwd.... Zo nee: schrijf je meteen in: hartstikke handig en natuurlijk gratis!

 

NIEUW bij Go-Kids: online kaartjes kopen voor uitjes!

Op onze website koop je een mooi arrangement met combideals voor je gezin met een mooie korting: fijn voordeel voor lekker samen schaatsen en smullen in de vakantie.
Check die deal!
Alle agendatips! ►
Zondag de 16e in Theater Het Pakhuis in Hoorn: de 4+ voorstelling Sjaan en de Maan door het Zoldertheater. Zo gezellig samen!
Wist je dat ze in het Westfries Museum in Hoorn superleuke activiteiten hebben voor kids? Check het Voorjaarsvakantie programma!
In het Museum van de 20e eeuw kun je nog naar Telekids expo Pittige Telekids Collectie - met zondag een bezoek van Irene Moors. Hoe cool?
Altijd lekker in de vakantie: een dagje zwemmen met de kinderen in De Waterhoorn. Het zwembad is extra veel open voor vrijzwemmen.
Schaatsen met de kids - het kan nog tot 15 maart op IJsbaan De Westfries dus maak er gebruik van! En natuurlijk van onze voordelige deal...
Pannenkoeken eten tussen de treinen en in een treinstoel... dat kan alléén bij Het Pannenkoekenstation in Opperdoes. Zoe leuk daar!
Zondag de 23e alweer bijna de laatste jeugdtheater voorstelling in Theater Het Pakhuis: Het verdwenen IJsje (4+) door Remco Theater.
Ben je al eens bij Monkey Town Purmerend geweest? Superfijn indoor speelparadijs mét trampolines, 5D bios en lasergame.
Elke dag van de vakantie heeft Hertenkamp Enkhuizen een leuke activiteit voor kids... check het programma en reserveer een plekje!
Lente op Kasteel Radboud: Middeleeuws Weekend, voorjaarsknutselen en zo'n toffe uilenworkshop. Fijne vakantie!
Carnaval boven de grote rivieren... in Zwaag vieren ze het groots. Op za 22 feb de kinderoptocht en zo 23 de Grote Zwaagse Carnavalsoptocht.
Of je gaat naar de Carnavalsoptocht in Enkhuizen op zaterdag - om mee te lopen of de uitdossingen te bewonderen natuurlik.
Het Stoommachinemuseum in Medemblik heeft ook weer van alles te doen in de Voorjaarsvakantie. Gezellig en leerzaam uitje toch?
Leuk in het Zuiderzeemuseum: elke dag poppenkast met De Avonturen van Marretje de Meeuw en op de 22e een Avond vol verhalen junior.
Bij MAK Blokweer in Blokker kunnen de kids Uilenballen pluizen, een vrolijke voorjaarsknutsel maken en naar het Voorleesfeest.
Check ook de agenda's van:
 
 
Alle agendatips! ►