By Roots Tinyhouse in Nunspeet
Groenelaantje 25, 8072 DC Nunspeet

Genieten, in de prachtige natuur van de Veluwe doe je bij By Roots Tinyhouse in Nunspeet. Een prachtig warme en sfeervolle vakantiewoning met beamer en sfeervolle pellethaard.

Tinyhouse Nunspeet

By Roots Tinyhouse vakantiewoning voor kinderen in Nunspeet
By Roots Tinyhouse ligt op een kleinschalig bospark in Nunspeet.  Je kunt je hier echt ontspannen met de geur van het bos en het geluid van vogels op de achtergrond. Vanuit je hangmat ontdek je de eekhoorns die van tak naar tak springen.

Ideale vakantie voor kinderen

By Roots Tinyhouse vakantiewoning in Nuspeet voor kinderen
Op het bospark zijn skelters beschikbaar waarmee je over de kleine heuveltjes op het bospark kunt racen, er is een speeltuin met waterpomp en bij de receptie kun je allerlei buitenspelen of manden met bordspellen, stripboeken en activiteiten lenen. Even geen zin om buiten te spelen: Maak je eigen bioscoop met de beamer in het tinyhouse!

Kindvriendelijk overnachten

By Roots Tinyhouse vakantiewoning voor kinderen in Nunspeet
In het tinyhouse zijn 2 slaapkamers: 1 met een 2-persoonsbed en 1 met een 3-persoonsstapelbed (hier is ook ruimte voor een baby-bedje) welke al zijn opgemaakt bij aankomst.

Activiteiten op het vakantiepark

By Roots Tinyhouse vakantie woning in Nunspeet
Vanuit By Roots Tinyhouse loop je zo vanaf het bospark het bos in. Ga voor een avontuurlijk (onverhard) pad met heuveltjes dwars door het bos of loop op een verhard pad richting de Zandenplas: een zwemplas met fijn zandstrand, lig- en speelweide en in de zomer is de kraam met friet/ijs open.

Qua activiteiten kun je natuurlijk eindeloos fietsen en wandelen. In 15 minuten wandel je naar het centrum van Nunspeet waar tal van winkels en restaurants te vinden zijn. Er is de mogelijkheid om via het bospark fietsen te huren: huur bijvoorbeeld eens een tandemfiets met kinderzit voor, een elektrische bakfiets met maxi-cosi drager of een mountainbike.

Er zijn in de omgeving diverse pretparken (o.a. Walibi, Apenheul, Julianatoren), ga klauteren in een klimbos, bezoek historisch Elburg, loop het blotevoetenpad in de A. Vogeltuinen of bezoek de witte pauwen bij Landgoed Staverden.

Kijk dan zo sfeervol! ➤