Drieërweg 125, 3852 MA Ermelo

Klimbos Ermelo is al 10 jaar lang een begrip op de Veluwe. Van een speciaal kidsparcours tot het zwaarste parcours van Nederland!

Klimbos Ermelo, het hoogst haalbare!

Klimbos Ermelo heeft voor iedereen de juiste uitdaging verspreid over 8 spectaculaire parcoursen. Wat dacht je van het parcours “The Eagle”. Dit is het zipline parcours en is speciaal gebouwd op aanvraag van kinderen. Zij gaven aan vooral de ziplinen geweldig te vinden. Dit parcours zit bij alle arrangementen inbegrepen en kost niks extra’s! Daag jezelf, je vrienden, familie en collega’s uit en kom klimmen bij Klimbos Ermelo!

100% Veiligheid

Tijdens het klimmen is je veiligheid gegarandeerd. Door Klimbos Ermelo loopt een permanente veiligheidskabel waar je altijd aan vastzit, vanaf het moment dat je de vaste grond verlaat tot je hier weer op terug komt. Je kan dus boven in de bomen nooit los komen te staan.

Begeleiding

Tijdens het klimmen is het niet verplicht dat er volwassenen mee klimmen met de kinderen. Door het unieke veiligheidssysteem is dit niet nodig. Het Klimbos verzorgt zelf de begeleiding vanaf de grond en helpen waar nodig bovenin. Wil je als volwassene mee klimmen, wat zeker een aanrader is, dan betaal je hetzelfde tarief als de kinderen.

Kinderfeestje!

Er zijn speciale arrangementen voor kinderfeestjes. 2,5 uur klimmen inclusief drinken, chips en een klimcertificaat! Vul het kinderfeestje aan met zwemmen, midgetgolfen en patat of pannenkoeken eten! Je viert al een kinderfeestje bij Klimbos Ermelo vanaf €13,50.

Parcoursen

Wij beschikken over 8 klimparcoursen welke oplopen in hoogte en moeilijkheidsgraad. Het eerste parcours start op een hoogte van 2 meter tot aan het hoogste parcours van 10 meter. Dit betekent dat er voor zowel de beginnende klimmer met wellicht wat hoogtevrees
en de gevorderde durfal het perfecte parcours aanwezig is.

Daarnaast beschikt Klimbos Ermelo over The PEAK, dit parcours is met recht het zwaarste parcours van Nederland te noemen. De hindernissen in dit parcours zijn stuk voor stuk zware fysieke uitdagingen welke enkel zijn weggelegd voor de experts. Opgeven is dan ook geen optie!

Arrangementen

Naast klimmen organiseert Klimbos Ermelo nog tal van andere activiteiten om je uitje compleet te maken.
Alle arrangementen incl. Handboogschieten, Archery Tag, 6-Kamp en eten kun je terug vinden op de website en zijn direct aan te vragen met het speciale contactformulier.

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor

Log In