Drieërweg 125, 3852 MA Ermelo

Klimbos Ermelo is al 10 jaar lang een begrip op de Veluwe. Van een speciaal kidsparcours tot het zwaarste parcours van Nederland!

Klimbos Ermelo

Klimbos Ermelo heeft voor iedereen de juiste uitdaging verspreid over 8 spectaculaire parcoursen.

Je uithoudingsvermogen, kracht en balans zullen hier goed van pas komen.

  • Daag jezelf, je vrienden, familie en collega’s uit
  • Kom klimmen bij Klimbos Ermelo

Klimbos voor jonge kinderen

Klimbos Ermelo op de Veluwe
Voor de allerjongsten is er bij Klimbos Ermelo Ape town. Kinderen van 1.00m tot 1.20m. kunnen zich hier helemaal uitleven en flink oefenen in klimmen en klauteren.

Klimbos voor kinderen op de Veluwe

Klimbos Ermelo op de Veluwe
Monkey Madness en The Family zijn twee leuke starters parcoursen voor kinderen vanaf 1.20m. Monkey Madness is laag bij de grond, lekker overzichtelijk en als ouder kun je het hele parcour makkelijk mee lopen op de grond. Bij The family ga je met 7 meter wel flink de hoogte in en het parcour is voor jonge kinderen best uitdagend.

Klimbos voor stoere jongens en meiden

Klimbos Ermelo op de Veluwe
Parcours 4 t/m 7: The Shock, The Jungle, The Eagle en The Kick zijn geschikt vanaf 1.30m. Allen hele leuke en afwisselende parcoursen. Dit betekent dat er voor zowel de beginnende klimmer met wellicht wat hoogtevrees als de gevorderde durfal het perfecte parcours aanwezig is.

Klimbos Zipline Parcour

Klimbos Ermelo op de Veluwe
Parcour nr. 6 “The Eagle” is heel speciaal, dit is hét zipline parcours van Klimbos Ermelo. Dit parcour is speciaal gebouwd op aanvraag van kinderen. Zij gaven aan vooral de ziplinen geweldig te vinden. Dit parcour zit bij alle arrangementen inbegrepen en kost niks extra’s!

Dagje klimbos het perfecte uitje met pubers

Klimbos Ermelo op de Veluwe
Ben je echt toe aan een uitdaging probeer dan The PEAK, je moet hier minimaal 1,50 meter voor zijn. Dit parcours is met recht het zwaarste parcours van Nederland te noemen. De hindernissen in dit parcours zijn stuk voor stuk zware fysieke uitdagingen welke enkel zijn weggelegd voor de experts. Opgeven is dan ook geen optie!

Veilig klimmen bij Klimbos Ermelo

Veilig klimmen bij Klimbos Ermelo op de Veluwe
Tijdens het klimmen is je veiligheid gegarandeerd. Door Klimbos Ermelo loopt een permanente veiligheidskabel waar je altijd aan vastzit, vanaf het moment dat je de vaste grond verlaat tot je hier weer op terug komt. Je kan dus boven in de bomen nooit los komen te staan.

Klimbos Ermelo met of zonder volwassenen

Klimbos Ermelo op de Veluwe
Tijdens het klimmen is het niet verplicht dat er volwassenen mee klimmen met de kinderen. Door het unieke veiligheidssysteem is dit niet nodig. Het Klimbos verzorgt zelf de begeleiding vanaf de grond en helpen waar nodig bovenin. Wil je als volwassene wel mee klimmen, wat zeker een aanrader is, dan betaal je hetzelfde tarief als de kinderen.

kom maar langs als je durft!

>> Ja, ik wil klimmen!

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor