CODA Bibliotheek

CODA Bibliotheek heeft voor kinderen, jongeren en ouderen, lezers en luisteraars, studenten en hobbyisten een zeer veelzijdige collectie boeken en andere materialen ter beschikking. Bekijk onze collectie in de bibliotheekcatalogus of kom naar CODA en ontdek de bibliotheek. In de kelder vind je de kinderafdeling. Een uitje op zich! Op een prachtige manier is het landschap van de Veluwe nagebootst met een speel en ontdek landschap. Kinderen kunnen hier met de glijbaan die een etage hoger begint naar toe roetsjen. Wow!

Bij CODA kun je naast boeken, DVD's en CD's ook terecht in de gamezone. Lekker gamen met de nieuwste spellen! Je kunt ze lenen maar ook in de bieb zelf spelen. Een gezellige plek voor de wat oudere kinderen om lekker te chillen.

BoekStart 0-4 jaar

Vanaf dag 1 kun je met je kindje terecht in de bieb. Samen een boekje lezen, plaatjes voelen en aanwijzen en verhaaltjes vertellen, het versterkt de band met je baby. En kinderen die als baby zijn voorgelezen zijn beter in taal dus je kunt niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Het landelijke project BoekStart voor baby's, peuters en kleuters stimuleert dit. CODA speelt hierbij een centrale rol.

Kinderen onder de vier jaar die zich nieuw aanmelden krijgen een BoekStart koffertje cadeau met daarin leuke voorleesboekjes. Ouders ontvangen hiervoor een brief bij het consultatiebureau. Heb je geen brief ontvangen? Geen probleem je kunt het gratis ophalen bij de centrale CODA bieb!