Brugveenseweg 25 25, 3781 NJ Voorthuizen

De leukste gezins- en familieuitjes op de Veluwe

Plan een dagje weg met je familie en/of gezin op de Veluwe. Ga een leuke activiteit doen, combineer met lekker eten en geniet van de gezelligheid! Ga voor een actief uitje en ga bowlen, ontsnap uit de escape room of speel een spelletje. 

Dagje weg met Events op de Veluwe

Combineer jullie dagje weg met lekker eten! Kies voor de veelzijdige BBQ, ga lekker grillen of laat je verrassen door de chef! Het is allemaal mogelijk bij Events op de Veluwe!

De leukste activiteiten

Of je nu van plan bent om een familie uitje te plannen met je eigen gezin of met de hele familie een leuke dag wilt hebben, bij Events op de Veluwe vind je altijd de beste activiteiten en spellen voor een dag vol plezier voor jong en oud! 

Samen met jouw familie doe je één of meerdere activiteiten op de Veluwe en kun je de dag afronden door gezellig bij ons te eten en drinken met de hele familie. 

Escape room met familie

Hoe snel ontsnap jij tijdens een gezellige dag met gezin of familie uit de Escape room in Voorthuizen? Ga de uitdaging aan om de snelste tijd neer te zetten om te ontsnappen uit de Boeren Escape room!

Events op de Veluwe

Proef de sfeer van het boerenleven bij Boer Gijs. Binnen in de hooimijt heeft zich wat afgespeeld. Tijdens de introductie vertelt Boer Gijs het verhaal en heb je een uur de tijd om het mysterie op te lossen en te ontsnappen!

>> Meer info en reserveren!

Bowlen op de bowlingbaan

Bowlen is leuk en blijft leuk! Ga met jouw gezin of familie de strijd aan op de Bowlingbaan in Voorthuizen! Speel interactieve spellen met elkaar of tegen de naastgelegen Bowlingbaan. Gooi die strike, laat jouw familieleden versteld staan van jouw bowling toptalent en geniet van een gezellige tijd met elkaar. Sfeer is er altijd in de grot van Bedrock Bowling!

>> Meer info en reserveren!

Buggy rijden op de Veluwe

Ontdek met jouw gezin de prachtige Veluwe tijdens een van de buggyroutes. Kies een korte route voor een georganiseerde dag vol met activiteiten. Of trek er wat langer op uit met een langere buggyrit en navigeer met elkaar de weg en sluit de dag af met een heerlijk diner of bbq. 

>> Meer info en reserveren

Oud Hollandse Spelletjes

Doe de leukste Oud-Hollandse spelletjes met familie bij Events op de Veluwe. Voor een familiedag of uitje met het hele gezin zijn Oud-Hollandse spelletjes één van de leukste activiteiten om te doen.

Zelfs de allerkleinste kunnen meedoen met deze spelletjes en voor alle opa’s, oma’s en ooms en tantes zullen de spelletjes een feest van herkenning zijn. Ga met elkaar de strijd aan en ontdek wie de beste is of verdeel je familie en speel in teams tegen elkaar. Zowel voor hele gezin als voor de complete familie zijn de Oud-Hollandse spelletjes te reserveren. 

>> Meer info en reserveren!

Boeren Buiten Spelen

Boeren Buitenspelen is een leuke outdoor groepsactiviteit voor grote en kleine families. Je bent op bezoek bij Boer Gijs die allerlei creatieve en knotsgekke spellen voor jullie vermaak beschikbaar stelt. Koe melken, ringsteken, tonnenrace of het befaamde kip schieten, op de boerderij kan het allemaal! Neem deel aan dit actieve spelprogramma waar plezier en beleving een prominente rol speelt. Toch een essentieel onderdeel van jullie familiedag!

Events op de Veluwe

>> Meer info en reserveren!

Dinerspellen

Ga met jouw hele familie genieten van heerlijk eten en een goed gevulde spelshow! Kies een van de spelshows passend bij jullie gezelschap: Helemaal Hollands, Wie is de Mol?, Flikken Voorthuizen of Empolyee of the Year. Leer jouw familie op een hele andere manier kennen en vul de avond met veel gezelligheid en lekker eten! Tussen het dinerspel door ga je genieten van de diverse gangen van het arrangement wat jullie gekozen hebben.

>> Meer info en reserveren!

Huifkartocht Events op de Veluwe

Kies voor een ontspannen huifkarrit met gezin of hele familie op de Veluwe! Zo ontdek je perfect de mooiste plekjes van de Veluwe rondom Voorthuizen. Verken de uitgestrekte bossen en zie hoe mooi de Veluwe is vanuit een huifkar. Vanaf 15 personen kun je instappen in de grote huifkar! Gezellig met de hele familie op pad tijdens een familiedag/-weekend in Voorthuizen. Genieten van de Veluwe op een unieke manier, een schitterende huifkartocht is geschikt voor de hele familie. Na het ontvangst maak je een rustieke tocht van 1,5 uur door de uitgestrekte bossen waar je geniet van de omgeving en van jullie gezelschap. 

Events op de Veluwe

>> Meer info en reserveren!

 

Waar kiezen jullie voor?

Veel plezier met je dagje uit!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor