Het is tropisch warm in Nederland, tijd om af te koelen! Natuurlijk gaan we zwemmen. Lekker thuis, bij een zwembad, een waterspeelplaats of een recreatiegebied. We hebben hieronder een handig overzicht voor waterpret op de Veluwe. Zwembaden, recreatieplassen of gewoon in je eigen tuin. Speel een van onze leuke waterspelletjes voor warm weer en maak heerlijke zelfgemaakte ijsjes

Waterpret voor thuis

Wij beleven al jaren veel pezier aan ons zwembad in de tuin. Hij wordt om de paar jaar een beetje groter en dieper. Maar er is nog veel meer meer waterpret voor thuis.

Watertafel
Waterpret op de Veluwe
Een watertafel is echt super leuk. Ze bestaan in allerlei formaten. Echt een aanrader om je kinderen mee te laten spelen.
>> Die wil je hebben!

Watersproeier
Je kunt kiezen voor een simpele tuinsproeier waarmee je ook je gras of de planten beregent, maar het wordt pas echt een feest met een watersproeier die alle kanten op slingert. Een watersproeier sluit je eenvoudig aan op de tuinslang. En spetteren maar!
>> Toffe watersproeiers!

Opblaasbaar zwembadje
Op zoek naar verkoeling voor de kids … en een beetje voor jezelf? Een opblaasbaar zwembad zet je snel en eenvoudig in de tuin of op je balkon. Vul het met water en je hebt de verkoeling waar je al die tijd naar smachtte. 
>> Lekker spetteren!

Zwembad
Op dit moment hebben wij een Intex zwembad. En ik zou geen zomer meer zonder willen. Met een goede pomp en natuurlijk zwembadverwarming zijn onze kinderen alle dagen in het water te vinden. Een opblaasbare jaccuzi lijkt mij trouwens ook nog wel wat.
Een Exit zwembad met een handige warmtekoepel is volgens vriendinnen ook echt een aanrader.

Toppy.nl - Exit zwembaden

Of ga lekker op pad. Wij maakten twee handige overzichten voor de leukste waterpret bij zwembaden en waterspeelplaatsen.

Ontdek de leukste zwembaden van de Veluwe

Een dagje uit naar een zwembad is altijd feest. Go-Kids Veluwe heeft de leukste zwem plekken in de omgeving van Harderwijk, Putten, Ermelo en Vaassen e.o voor je op een rijtje gezet. Zo kun je heerlijk afkoelen tijdens deze warme dagen! 
>> De leukste zwembaden!

Strandjes en recreatieplassen op de Veluwe

Waterplassen op de Veluwe
Kinderen vinden het heerlijk om in het zand en het water te spelen. Zandkastelen bouwen, pootje baden. We hebben de leukste waterpret, waterspeelplekken, strandjes en recreatieplassen van de Veluwe en omgeving voor je verzameld. 
>> Strandjes en waterspeelplaatsen!

Houd je hoofd koel!