UITJE GETEST: Wij gingen vandaag naar Street Jump in Apeldoorn. Het was vandaag een regenachtige dag, dus een indoor trampolinepark leek ons een tof idee. Lekker trampoline springen! Al is het met warm weer vaak ook net zo goed vertoeven hier bij Street Jump Apeldoorn voor de kids hoor.

Streetjump of Street Jump?

In de auto vroegen wij ons af of het nou Streetjump of Street Jump was. We hebben even op Google gezocht. Streetjump is springen of freerunnen op straat. Street Jump; dat is het leukste en stoerste trampolinepark van Nederland. En jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen.

Street Jump Apeldoorn

Trampoline park Street Jump

Mooi zo, want trampoline springen daar houden mijn kinderen wel van. Bij Street Jump Apeldoorn is het springen mogelijk op een van de 10 verschillende area’s, Deze trampolines zijn geschikt voor jong en oud en voor ieder niveau. Daarnaast kun je over grote obstakels heen springen. Of andere toffe activiteiten oefenen.

Street Jump Apeldoorn

Springen met Street Jump Anti slip sokken

Bij de meeste trampolineparken spring je met anti-slip sokken aan. En dus ook bij dit trampoline park. Heel stoer toch! Maar eigenlijk ook gewoon heel hygiënisch en vooral heel veilig om met ant-slip sokken te gaan trampoline springen.

Street Jump Apeldoorn

Trampoline springen

Mijn kinderen zitten thuis dagelijks op de trampoline en mijn dochter zit ook nog eens op turnen. Dus trampoline springen dat kunnen ze wel. Mocht je nou minder goed zijn in trampoline springen en graag wat meer kunnen op de trampolines, dan kun je bij dit trampolinepark ook Stunt & Tricks lessen volgen om op een veilige manier de coolste en vetste trampoline sprongen te kunnen maken.

Check hier voor meer info! ➤

Maar je kunt ook gewoon lekker rechtop jumpen op de trampolines of een spel spelen bij de Dodge Ball area.

Street Jump Apeldoorn

Trampoline Street Jump Area's

Terwijl mijn kinderen zich lekker vermaken op de trampolines loop ik eens rond om te kijken wat ze nou allemaal hier hebben. Je kunt hier prima zitten en vanaf een afstand naar je kinderen kijken terwijl ze aan het trampoline springen zijn. Maar ouders mogen ook gewoon rond lopen om naar hun kind te kijken. Bij dit trampoline park zijn 10 jump area's. Elk weer leuk op een andere manier. Voor meer info over elke area kijk je hier!

  • Lasergame area
  • Big airbag
  • Dodgeball
  • Game area
  • High Performance Wall
  • Jump Caroussel
  • Fun area
  • Ninja Parkour
  • Tumbling Lane
  • Climbing Wall

Luxe horeca bij trampoline springen

Ik heb het idee dat mijn kinderen voorlopig nog lang niet uitgesprongen zijn op de trampolines. Dus ik ga even lekker zitten in het horeca gedeelte van dit trampolinepark. Er is van alles te halen: verse bonen koffie, een drankje, friet of een snack. Maar er worden hier ook gezonde producten aangeboden zoals vers belegde broodje of sapjes in dit trampolinepark. 

Na een tijdje komen mijn zoon en dochter er toch ook bij zitten. Van al dat trampoline springen krijg je wel dorst. Ze krijgen allebei een lekkere Slush. Die krijg je namelijk deze zomer gratis als je twee uur komt jumpen in dit trampolinepark. Lekker zomers voordeel.

Street Jump Apeldoorn

Trampoline springen gevaarlijk?

Zodra het drankje op is vliegen mijn kids er weer vandoor het trampolinepark in. En dit keer ga ik ze achterna. Even kijken wat ze allemaal aan het doen zijn op de trampolines. Ik kom in gesprek met een andere moeder over het gevaar van trampoline springen. En ja, als je ziet wat sommige kinderen soms voor kunsten uitproberen, dan snap ik die gedachte best wel. Maar over het algemeen zie je iedereen zich heel netjes en veilig gedragen tijdens het trampoline springen. Kinderen weten zelf vaak wel heel goed wat zij zelf wel of niet kunnen. Dus daag je kinderen nooit uit voor te moeilijke truukjes, maar laat ze lekker zelf oefenen op de trampolines. Ze worden er vanzelf steeds beter in.

Street Jump Apeldoorn

Trampoline springen: Goed voor conditie en plezier

Als ik om mij heen kijk zie ik overal vrolijke en lachende kinderen in het trampolinepark. Soms valt er een, maar kinderen zijn behulpzaam naar elkaar en medewerkers lopen rond om een kind op te vangen en even te troosten. Hoe langer we er zijn hoe roder de hoofden van mijn kinderen worden. Trampoline springen is echt goed voor je conditie. En wil je je kracht trainen, ook dat kan hier op het Ninja Parkours, Climbing Wall of Fun Area. 

Street Jump Apeldoorn

Leukste trampolinepark

Ik vraag mijn kinderen wat zij het leukste vonden om vandaag te doen in dit trampolinepark. En dat was toch wel de Jump Caroussel. Wat een plezier hadden zij daar ook. Eigenlijk is het heel simpel. Een grote zware balk draait rond en de kinderen springen hier overheen of duiken er onder door zonder hem aan te raken. Niet heel moeilijk zou je denken. Maar doordat het tempo regelmatig verandert is het toch opletten geblazen. En regelmatig ligt er dan ook weer eentje onderuit.

Street Jump Apeldoorn

Review trampoline springen bij Street Jump Apeldoorn

Wij hebben vandaag genoten in dit coole trampoline park. Er zijn ontzettend veel verschillende activiteiten. Je hoeft je hier niet te vervelend. Omdat alles is opgedeeld in kleinere area's heb je ook weinig last van andere kinderen. Het was best heel druk in het trampolinepark toen wij er waren. Maar de kinderen hoefden alleen bij de Jump Caroussel even in de rij te staan wachten. Verder was alles mooi verspreid.

Ook de horeca is hier super goed geregeld. Vooral een gezonde hap vonden wij echt een pluspunt. Er is tegenwoordig zo vaak alleen maar ongezonde snack ergens te verkrijgen. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam en hadden ook voor alle gasten. Dat geeft toch wel een fijn gevoel.

Wanneer ga jij jumpen in het leukste en stoerste trampoline park van Nederland?

Wil je meer info over dit toffe trampolinepark?

Check hier Street Jump Apeldoorn ➤

Ben je ook al geweest of ga je binnenkort? Laat het ons weten en tag ons op facebook of insta. Vinden wij leuk!

Enthousiaste groetjes, 

Judith & Kids