Christiaan Geurtsweg 11, 7335 JV Apeldoorn

Trampoline park Street Jump in Apeldoorn is maar liefst 2.500 m2  met alles er op en er aan! Om kinderen heerlijk te laten springen en plezier te hebben.

Stoere Jump Club

Kom onder begeleiding van profesionele Jump helden in 10 verschillenden area's jumpen. Voor, tijdens en na het jumpen kunnen jumpers en/of gasten loungen en chillen in het horeca gedeelte.

  • fun
  • verslavend
  • sportief
  • gezellig
  • spannend

Street Jump Apeldoorn

 

50 Trampolines in 10 Jump area's!

Met in totaal zo'n 50 trampolines en verschillende niveaus is er voor ieder wat wils. Wat lijkt jou het leukste om mee te beginnen?

1. Lasergame area
Volledig Black Light ingericht speel je op de meer dan 150 m2 met maximaal 10 personen tegen elkaar met laserguns.
Street Jump Apeldoorn
 
2. Big airbag
De Big Airbag mag je beschouwen als een gigantisch opvangkussen. Je kan er zowel trickshots uitvoeren als salto’s uitproberen vanaf één van de drie verschillende hoogtes.
Street Jump Apeldoorn
 
3. Dodgeball
Dit is eigenlijk gewoon Basketbal en Trefbal 2.0
Street Jump Apeldoorn
 
4. Game area
Bedien jumpend de avatar op het scherm. Door goed te jumpen bereik je steeds het volgende level in het spel.
 
5. High Performance Wall
Voel je je als je door de lucht vliegt net spiderman? Op deze Walk Wall kun je al je creativiteit als ‘free runner’ kwijt.
 
6. Jump Caroussel
Deze area is afgekeken van het bekende TV programma ‘Wipe Out’. Neem het op tegen je vrienden en blijf als laatste staan op de jump carrousel.
Street Jump Apeldoorn
 
7. Fun area
Vrij springen van de ene naar de andere trampoline en over obstakels heen springen.
 
8. Ninja Parkour
Laat de innerlijke ninja in je los op deze spannende hindernisbaan met lastige obstakels en ‘gevaarlijke’ hindernissen.
Street Jump Apeldoorn
 
9. Tumbling Lane
In de Street Jump- Tumbling Lane kun je springen op de langste trampoline. Oefen de flikflak of de overslag met een gegarandeerde zachte landing.
Street Jump Apeldoorn
 
10. Climbing Wall
Op een klimmuur probeer je via korte routes omhoog te klimmen. Daarvoor is kracht, souplesse en intelligentie nodig. Klimmen is puzzelen met je lichaam. 
Street Jump Apeldoorn
 

Street Jump openingstijden

Street Jump is alle dagen geopend behalve de dinsdag. Wil je precies weten welke openingsdagen en openingstijden er zijn?

>> Check hier de openingstijden!

Street Jump prijzen

Street Jump hanteert hele vriendelijke en betaalbare prijzen. En wil je 2 uur Jumpen, dan betaal je voor het tweede uur maar half geld. Je bent trouwens nog goedkoper uit met een 5- of 10-rittenkaart.

>>Check prijzen of reserveer direct!

Happy Jump Day

Elke tweede donderdag van de maand is het Happy Jump day bij Jump Street Apeldoorn. Je betaald dan maar 6 euro voor het eerste uur Jumpen. 

Street Jump Apeldoorn 

Mini Jump

Voor de allerkleinsten van 2 tot 6 jaar zijn er op vrijdagmiddag, zaterdag- en zondagochtend speciale Mini Jump-uren.

Dit uurtje is speciaal voor de kleinste jumpers. Overzichtelijk een heel uur vrij rond springen zonder grotere kinderen. Oudere broertjes en zusjes mogen natuurlijk wel mee.

Street Jump Apeldoorn 

Stunt & Tricks lessen

Leer op een veilige manier de coolste en vetste trampoline tricks. Er worden op meerdere dagen lessen gegeven.

>> Check tijden en reserveer hier!

Street Jump Apeldoorn

Street Jump Horeca

Het assortiment is hier zorgvuldig samengesteld. Er worden hier gezonde producten aangeboden zoals vers belegde broodje of sapjes. Uiteraard kun je je ook laten verwennen met een heerlijke kop verse bonen koffie, een drankje, een frietje of een snack. 

Street Jump Apeldoorn 

Club Jumping

Af en toe is er een Club Jumping en verandert Street Jump in een stoere Club gekoppeld aan een thema. Met een stoere DJ en coole laserlampen kun je gezellig met je vrienden en vriendinnen een drankje drinken en luisteren naar de grootste hits van nu.

Street Jump Apeldoorn 

Gratis WiFi en kluisjes

In het hele pand is (gratis) wifi beschikbaar. Er zijn handige kleedkamers en gratis kluisjes aanwezig. Hier kun je al je spullen veilig in opbergen.

Parkeren bij Street Jump Apeldoorn

Je hoeft je geen zorgen te maken over een parkeerplek bij Street Jump Apeldoorn. De parkeergelegenheid is gratis op eigen terrein en er is plek genoeg!

Street Jump getest

Wij zijn al een middagje geweest. En hadden een super leuk uitje. Lees onze blog maar. Maar pas op, want dan wil je zeker zelf ook!

>> Middagje Street Jump

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor