Baby- Peuter- en Kleuter Zwemmen bij Zwembad De Koekoek in Vaassen!

Wij houden ontzettend van zwemmen, maar het is nogal lastig om voor ons en onze dreumes Frey van ruim 18 maanden een toegankelijk zwembad te vinden. Vaak vinden we het te druk door de aanwezigheid van grote en oudere kinderen. Zwembad De Koekoek in Vaassen biedt hiervoor dé oplossing: Dreumes-, peuter- en kleuter zwemmen! Wekelijks kunnen hier ouders met hun kleintjes komen zwemmen, ideaal! Op deze tijden zijn alleen kinderen tot en met de kleuterleeftijd welkom in het zwembad. En eens in de zoveel tijd wordt er voor deze doelgroep een heuse disco georganiseerd. Wij mochten samen met Frey dit uitje komen testen!


Bij de ingang worden we vriendelijk ontvangen door één van de baliemedewerksters en die ons de weg wijst naar de ruime familie omkleedhokjes. We trekken snel onze zwemkleding aan en lopen het zwembad in. Wat direct opvalt is dat het zwembad erg overzichtelijk is! Daarnaast is het vandaag niet zomaar baby-, peuter- en kleuter zwemmen! Nee, er is vandaag een heuse disco! Er klinkt vrolijke muziek door het zwembad en lampen kleuren het zwembadwater met vrolijke kleuren. Er zijn verschillende opblaasbanden die we mogen gebruiken om mee te spelen. We zien al een aantal kindjes met hun ouders in het water dobberen en ook Frey wijst naar het water. Samen met Frey lopen we het water in, Frey vindt het fantastisch! Heerlijk spettert hij in de rondte en probeert te zwemmen in het water. 

Naast het grote bad is er ook een therapiebad aanwezig, het water is hier 34 graden, het warmste water in de wijde omgeving, heerlijk! De bodem van het bad staat omhoog, zodat Frey onder begeleiding heerlijk door het water kan lopen. Ook in dit bad zijn er verschillende speeltjes in het water te vinden: eendjes, emmertjes en Frey zijn favoriet: balletjes! Vrolijk gooit hij de bal naar een ander kindje dat ook in het water speelt. Naast het therapiebad is er ook een babybad en een peuterbad!
Zwembad De Koekoek is een kleinschalig en overzichtelijk zwembad met veel aandacht voor de gasten! Het personeel is super vriendelijk en betrokken. Het zwembad is schoon en er is in het zwembad een verschoon- en omkleedplek ingericht om je kleintje makkelijk en vooral warm aan- en uit- te kunnen kleden.  Echt een aanrader dus! 

Naast het Baby- Peuter- en Kleuter zwemmen organiseert Zwembad De Koekoek geregeld leuke activiteiten. Wil je weten wanneer je kunt komen zwemmen met je kleintje? Klik dan hier! Houd onze site goed in de gaten, zodat je nooit een toffe activiteit van Zwembad de Koekoek mist!

Veel liefs,
Lisanne
GO-Kids Veluwe