Tips voor een onbezorgde en kindvriendelijke vakantie met kinderen!

Zijn jullie op zoek naar een heerlijke, onbezorgde en kindvriendelijke minivakantie op de Veluwe? Dan hebben wij een aantal hele fijne tips voor je! Waar gaan jullie heen?

1) Landal Heideheuvel in Beekbergen

Landal Heideheuvel ligt midden in de prachtige natuur van Gelderland. Dit vakantiepark is ideaal voor natuurliefhebbers en biedt daarnaast volop faciliteiten! Je kunt er heerlijk zwemmen of een strike gooien op de bowlingbaan. Ontdek de omgeving met een boswachter of fiets/wandel er op los. Sta je vroeg op, dan kun je zo maar oog in oog komen te staan met een everzwijn of een edelhert!

2) EuroParcs Resort Veluwemeer in Nunspeet

Ontdek het glinsterende water en het oer-Hollandsch landschap. Spetteren in het buitenzwembad, met de fiets de omgeving verkennen of leren zeilen. Bij EuroParcs Resort Veluwemeer kan het allemaal! Het uitzicht vanaf EuroParcs Resort Veluwemeer is adembenemend. Vanaf het zandstrand kun je elk moment van de dag genieten van de horizon van water, velden en bossen. Ook beschikt het resort over een eigen zandstrand. Er zijn veel mogelijkheden tot activiteiten op en rondom het resort. In een super recreatieve omgeving kun je er bovendien ook heel goed een dagje op uit. Met een restaurant, take away en ontbijtshop is er voor ieder wat wils te vinden op het resort.

De leukste en kindvriendelijkste overnachtingen van de Veluwe

3) Familiehuis Nunspeet

Familiehuis Nunspeet biedt vele faciliteiten voor jong en oud. Voor de kinderen is er een kinderspeelplaats met airtrampoline, tafeltennistafel, jeu de boulesbaan, groot dam- en schaakbord en een beachvolleybalveld. In de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig die allerlei leuke activiteiten voor de kinderen organiseert. Ook kunnen de kinderen over het hele park crossen met de skelters en er is zelfs een familie-skelter te huur. Tijdens de avonden is er van alles te beleven voor het hele gezin, zoals volleybaltoernooi, fietspuzzeltocht, spelavond en wildspeurtocht. Voor het verkennen van de omgeving en het ondernemen van wateractiviteiten biedt Familiehuis Nunspeet verhuur van fietsen, kano’s, supboards, waterfiets en motorboten. Voor een hapje en een drankje kan men terecht in de snackbar.

4) RCN de Jagerstee in Epe

Kindvriendelijk overnachten met je gezin op de Veluwe? Dat ben je bij RCN de Jagerstee in Epe aan het juiste adres! Al meer dan vijftig jaar is RCN de Jagerstee hét bospark voor een vakantie met het hele gezin. Midden op het mooiste plekje van de Veluwe vinden onze gasten de perfecte balans tussen rust, ruimte en activiteit. Op en rondom de Veluwe is genoeg te doen! Van attractieparken tot musea, op en rondom de Veluwe valt zo veel te beleven dat je je geen moment hoeft te vervelen. Bij een verblijf op RCN de Jagerstee beleef je een 100% wildgarantie!

5) Landal Rabbit Hill in Nieuw Milligen

Op Landal Rabbit Hill hoef je de deuren van je bungalow maar te openen en je ziet konijntjes huppelen. Dit ruim opgezette vakantiepark ligt midden op de Veluwe, in het plaatsje Nieuw Milligen. De perfecte uitvalsbasis voor vele (dag)attracties in de omgeving van Apeldoorn. Ook je kinderen staan te springen om naar het overdekt zwembad of indoorspeelparadijs te mogen gaan. In de zomer kun je ook in het openluchtzwembad terecht, met peuterbad voor de kleintjes. Voor de sportieve parkbezoekers is er een tafeltennistafel, tennisbaan, speel-/sportveld en een midgetgolfbaan. Echt even helemaal tot rust komen? Op afspraak kunt u op het park terecht voor diverse beautyarrangementen of sportmassage. Op het park kunt je natuurlijk ook een hapje eten in de Brasserie of iets afhalen bij Take Away, afhaal- en snackshop. Er zijn verschillende kinderactiviteiten te beleven in het park! 

Kindvriendelijkste overnachtingen van de Veluwe

6) Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen

Op Recreatiepark De Boshoek is het comfortabel verblijven in een van de accommodaties! Met een vakantie op 5 sterren Recreatiepark De Boshoek beleef je een unieke vakantie met gezin of hele familie! Met een groot aanbod aan accommodaties kiest je je favoriete vakantiehuis voor groot of klein gezelschap: van hotelkamer en kamperen tot groepsvilla of wellness bij een vakantiehuisje! Kies een van de fiets- of wandelroutes en geniet van de prachtige kleuren, paddenstoelen die uit de grond schieten en het spotten van wilde dieren! Voor iedereen is er wat te beleven. Voor de kids t/m 14 jaar is er elke schoolvakantie een goed gevuld animatieprogramma en maak kennis met onze mascottes Keessie en Willie! Maak uw verblijf op De Boshoek compleet met ontbijt of leuke activiteit! 

7) Belvilla op de Veluwe

Op Belvilla heb je verschillende accomodaties op prachtige plekjes op de Veluwe! Van heerlijke villa's met veel omgeving tot villa's met bubbelbaden. Je kunt je geluk niet op met deze prachtige overnachtingsplekjes.