Sinterklaas intocht Beekbergen

Op zaterdag 12 november is het weer zo ver. Direct na de landelijke intocht rijdt Sinterklaas door naar Station Beekbergen.

Aankomst op het station rond 16.00 uur. Daarna in optocht naar Beekbergen. Sinterklaas zou het leuk vinden als jullie allemaal vanaf de trein meelopen naar het centrum van Beekbergen. Sinterklaas voorop op Ozosnel en jullie er allemaal achteraan. Wat een optocht zal dat dan zijn. 

Sinterklaas in Beekbergen

In de Kerk Allee is van alles te doen zoals een meet & greet met sint en piet. Ook staan er een aantal kramen met leuke hebbedingen en eten/drinken. Komt dat even goed uit zo rond etenstijd.

Glutenvrije Piet

Glutenvrije Piet in Beekbergen

In Beekbergen loopt er een glutenvrije piet. Hoe herkent de glutenvrije piet jou? Print deze kleurplaat uit en kleur hem mooi in. Daarna kun je hem aan je pietenmuts hangen, heel goed omhoog houden of er een vlaggetje van maken. Dan ziet de Glutenvrije Piet dat jij de glutenvrije kruidnoten mag hebben! De glutenvrije kruidnoten zitten in een speciale NCV tas, zodat ze niet vermengd worden met ander snoepgoed.

>> Meer weten?

 

Log In