Op zaterdag 18 november is het weer zo ver. Direct na de landelijke intocht rijdt Sinterklaas door naar Station Beekbergen.

Aankomst op het station rond 16.00 uur. Daarna in optocht naar Texeirra de Mattospark. Sinterklaas zou het leuk vinden als jullie allemaal vanaf de trein meelopen. Sinterklaas voorop op Ozosnel en jullie er allemaal achteraan. Wat een optocht zal dat dan zijn. Vergeet je lampionnetje niet.

Sinterklaas in Beekbergen

Er is van alles te doen zoals een meet & greet met sint en piet met een echte foto moment. Doe spelletjes samen met de Pieten. Ook staan er een aantal kramen met leuke hebbedingen en eten/drinken. Komt dat even goed uit zo rond etenstijd. Alle kinderen krijgen een gratis suikerspin.

Glutenvrije Piet

Glutenvrije Piet in Beekbergen

In Beekbergen loopt er een glutenvrije piet. Hoe herkent de glutenvrije piet jou? Print deze kleurplaat uit en kleur hem mooi in. Daarna kun je hem aan je pietenmuts hangen, heel goed omhoog houden of er een vlaggetje van maken. Dan ziet de Glutenvrije Piet dat jij de glutenvrije kruidnoten mag hebben! De glutenvrije kruidnoten zitten in een speciale NCV tas, zodat ze niet vermengd worden met ander snoepgoed.

Meer weten? ➤

 

Lees ook:

⭐️ Sinterklaas in de Stedendriehoek

⭐️ Sinterklaasintochten in de Stedendriehoek

⭐️ Nieuw: Whatsapp kanaal !!!

Log In