Wordt er bij jullie gestaakt op 30 en 31 januari? We hebben op social media om jullie reacties gevraagd en het overgrote deel geeft aan dat de school staakt. Tijd dus voor de leukste eropuit tips om zo die twee dagen goed door te komen. 

Hier komen ze hoor!

Bezoek met de kinderen een leuke binnenspeeltuin. Ze kunnen hier heerlijk al hun energie kwijt terwijl jij kunt ontspannen met een heerlijke kop koffie. Bij play-in hebben ze het allemaal. De kinderen kunnen spelen bij Kids-in, het thema is onderwaterwereld, super tof! Je kunt ook kiezen om te gaan jumpen bij jump-in, ook super leuk voor de papa's en mama's! Of ben je toe aan een toffe uitdaging? Ga dan met je kids klimmen bij climb-in. Super veilig en heel leuk om samen te doen!

 Ook bij Ballorig in Houten kunnen de kinderen zich lekker uitleven. Nog een aantal andere leuke binnenspeeltuinen zijn Monkey Town in Voorthuizen, Superfun Amersfoort, hier kun je ook bowlen en lasergamen, en Jump XL in Amersfoort

Is het weer goed? Dan kan het ook heel fijn zijn om een dagje lekker de natuur in te gaan. Even wat frisse lucht en het hoofd helemaal leeg maken. Staatsbosbeheer heeft hele leuke kindvriendelijke wandelroutes uitgezet. Op de routes is vaak van alles te doen en te zien én de afstanden zijn perfect voor kinderen. 


Of loop eens het kabouterpad bij het Leersumse Veld en eindig de wandeling met een lekkere warme chocolademelk. En Schaapskooi Heidestein in Zeist is nu ook prachtig. Ook hier zijn twee wandelroutes uitgezet die perfect zijn voor kinderen. 

Potje natuurbingo spelen in het bos? Download de Go-Kids natuurbingo hier gratis!

Heb je dit jaar nog niet op de schaatsen gestaan? Gebruik deze vrije dagen daar dan voor! Bezoek de schaatsbaan in woerden of de veschtsebanen in Utrecht, het Winterparadijs in Amersfoort en wist je al dat je nu ook kan schaatsen bij Blik en Burgers in Zeist? 

Bij Museum Speelklok zijn op 30 & 31 januari de leerlingen gratis. Hoe leuk is dat! Zo kan je tijdens de onderwijsstaking toch iets leuks én educatiefs met de kinderen ondernemen.
Ga je liever zwemmen? Bezoek dan zwembad Hooghe Waerd of zwembad Den Hommel. 

Bij de bioscoop spelen ook weer hele leuke films. Frozen 2 al gezien? Check bij Kinepolis of er wat voor je bij zit! 

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren met leuke tips. Op de website en in de agenda vind je nog meer inspiratie. Wil jij ook eens buiten de regio wat leuks ondernemen? Neem dan eens een kijkje bij onze andere Go-Kids regio's. Er is zo veel leuks te doen. Veel plezier!