Kom klimmen bij Climb-in in Utrecht. Je hebt geen ervaring nodig om hier te mogen klimmen. Vanaf 4 jaar kan je hier een onvergetelijke ervaring op doen! De klimwanden kunnen aan de hand van niveau en leeftijd aangepast worden. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor tieners, jongvolwassenen en volwassenen is de Climb-in erg geschikt. Climb-in wordt ook wel 'fun for all' genoemd!
En geen zorgen, het is zeer veilig! Door het automatische BelayMate zekeringssysteem van TruBlu ben je gezekerd. Het zekeringssysteem is voor jong en oud. Je 'clipt' jezelf vast voordat je ergens naar boven klimt. Je kunt onderweg naar boven alle tijd nemen en jezelf even laten 'hangen' om een pauze te nemen. Heb je de top bereikt en wil je weer naar beneden? Dan laat het systeem je rustig naar beneden zakken totdat je weer met beide benen op de zachte speciale vloer staat. 

Er zijn een flink aantal challenges waar je gebruik van kan maken op je eigen niveau. Ga jij de Stairway to heaven beklimmen? Of spring je in het diepe en glij van de Vertical Drop Slide. Of race tegen je vrienden op de Speedclimb en overmeester samen de Astroball! Een sessie duurt 60 minuten. 

Er is volop professionele begeleiding aanwezig en voordat je gaat beginnen aan een beklimming word je van te voren op de hoogte gesteld over het veilig gebruik maken van het zekeringssysteem. 

Vanaf een verhoogd terras kun je onder het genot van iets lekkers en goede kwaliteitskoffie de klimmers aanmoedigen.

 

Naar de website