Er is er één jarig: hieperdepiep hoeraaaa!

Het is zover, je kind is jarig en het is tijd voor een kinderfeestje. In de regio Utrecht & Amersfoort zijn er veel mogelijkheden voor leuke feestjes. Kiezen jullie voor een sportief, creatief, indoor of outdoor feestje? Of vier je het misschien thuis? Laat je inspireren!

Kinderfeestjes winkel

Sportieve kinderfeestjes

Voetbalfeestje bij FC Utrecht

Wil je kind een onvergetelijk verjaardagsfeestje vieren bij FC Utrecht? Bij Stadion Galgenwaard zijn er talloze mogelijkheden voor gezinnen die dol zijn op FC Utrecht en op zoek zijn naar een voetbalkinderfeestje in Utrecht. Voor de jonge voetballers die graag zelf het veld betreden, biedt FC Utrecht het sportieve kinderfeestje aan. Hier kunnen kinderen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes hun voetbalhelden aanmoedigen en misschien zelfs ontmoeten tijdens het Wedstrijdfeestje! Tijdens de wedstrijden zijn er drie verschillende feestjes beschikbaar, zodat er altijd een passende optie is voor jouw gezelschap.
Voetbalfeestje FC Utrecht >
Kinderfeestje bij FC Utrecht

Freerunfeestje bij JUMP Freerun 

Wil jouw kind graag een te gek feestje met je vriendjes en vriendinnetjes? En tegelijkertijd leren wat Freerunnen is? Dan is dit het droomfeestje! Kinderen leren handstanden en sprongen en zelfs een salto! Alle trucs komen tijdens dit feestje voorbij. De feestjes worden begeleid door echte freerunners, zij geven ook een demonstratie met de tofste trucs!
JUMP Freerun Houten
JUMP Freerun

Zwemmen of Midgetgolfen bij Batenstein Woerden

Een ZwemFeestje is zó leuk! Heerlijk zwemmen in zwembad Batenstein. De kinderen kunnen zwemmen, spetteren en racen in de glijbaan. De feestjes zijn inclusief drinken, friet met snack en een ijsje. Extra leuk is een ZwemFeestje met Disco. Iedere vrijdagavond is er DiscoZwemmen met muziek en discolampen (er is geen live DJ). In de zomermaanden kun je ook buiten je feestje vieren bij BatensteinBuiten. Lekker spelen en spetteren of midgetgolfen op de 12 holes. 
Kinderfeestje Batenstein Woerden >
Zwemfeestje Batenstein

Freestyle voetbalfeestje Streetskills Utrecht

StreetSkills organiseert voor jou een uniek freestyle voetbal verjaardagsfeestje! Ze bieden 2 verschillende freestyle voetbal kinderfeestjes allemaal onder begeleiding van professionele freestyle voetballers uit de Nederlandse top. Is jouw kind jarig geweest of binnenkort jarig en wil het graag trucjes aanleren zoals het bekende rondje om de wereld, of de bal in je nek leren leggen? Bij Streetskills in Utrecht vier je een fantastisch en sportief voetbal kinderfeestje.
Streetskills Utrecht >
Streetskills Utrecht

Vier je feestje thuis

Een feestje thuis is altijd leuk! Kinderen voelen zich vaak op hun gemak in hun eigen omgeving. 

Tipi-slaapfeestje Dansja

Een slaapfeestje vier je thuis met de gave tipi-tentjes van Dansja. Je kunt kiezen uit verschillende thema's, leuk voor jongens en meisjes! Tik tok, Game on, Voetbal of Sweet Dreams. Als ouders wordt je ontzorgd, het pakket bevalt naast de tipi-tentjes ook de rest van de benodigdheden en versiering. Zo vieren de kinderen het feestje echt in thema!
Tipi-tentjes huren
Tipi feestje Dansja

Sensation Air

Welk kind houdt er niet van springkussens? Allemaal?! Vier jij jouw kinderfeestje thuis? Huur een springkussen bij SensationAir en jouw kinderfeestje is compleet en een groot succes! Samen zullen jullie je niet vervelen en bovendien uren springplezier hebben. Voor grote en of kleine tuinen, voor iedereen is er een passende oplossing.
Sensation Air >
Springkussens sensation air

Confetti per mail (of per post!)

Ben je van plan om het volgende kinderfeestje thuis te vieren? Dan is dit misschien  wel wat voor jullie. Een kinderfeestje van Confetti per Mail krijg je in de mail. Ja je  leest het goed; in de mail. Of je kiest ervoor om het pakket per post te ontvangen, wel zo makkelijk! Wat jullie gaan doen is helemaal voor je uitgewerkt  in een uitgebreid draaiboek. Deze ontvang je na bestelling van je feestje in de mail of per post.  Daarin lees je wat je moet voorbereiden, zit een uitnodiging in het thema en zie je  precies wat je nodig hebt om het feestje te vieren. Ideaal toch?
Confetti per mail
Confetti per mail

Indoor verjaardagsfeestjes

Pretfabriek Woerden

Een Kinderfeestje bij Indoorspeelparadijs De Pretfabriek in Woerden is leuk! De jarige kan met al hun vriendjes en vriendinnetjes heerlijk klimmen en klauteren, glijden van de glijbanen en naar hartenlust spelen in deze binnen speeltuin. Ze hebben diverse mogelijkheden aan kinderfeestjes. Ook leuk om te combineren met de bijzondere indoor Golf in the dark of een Gooien met Verf workshop! Iets te eten en drinken na al het spelen is ook wel prettig, dat zit erbij in! En natuurlijk ook een cadeautje voor de jarige. 

Indoor Speelparadijs Pretfabriek >
Kinderfeestje Pretfabriek

Play-in Utrecht

Op zoek naar een geweldig kinderfeestje waarbij alles tot in de puntjes geregeld wordt? Vier dan je feestje bij Play-in! Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Wil je jouw feestje vieren in het Kids Paradise, een klimfeestje of arcadefeestje organiseren? Misschien spring je liever met je vrienden tijdens een jumpparty in het trampolinepark? En wist je dat je ook een gaaf VR-feest kunt organiseren of een ontsnappingsavontuur kunt beleven in de X-cube escaperoom? Of een combinatie van activiteiten? Met verschillende arrangementen is er voor ieder wat wils! 
Adventure Park Play-In >
Kinderfeestje Play-in Utrecht

Bounce Valley Houten

Bounce Valley Houten is een te gekke locatie om een geheel verzorgd kinderfeestje te geven. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar: allemaal voor gegarandeerd veel plezier! Er zijn arrangementen voor ene Bounce Party beschikbaar. Welke kinderen doen de gaafste tricks op de springkussens? 
Bounce Valley Houten >
Bounce Valley

Monkey Town Maarssen

Als een kind zijn verjaardag viert, is dat reden voor feest! Wat dacht je van klimmen en klauteren in een speelparadijs? Dat maakt toch wel een geweldig verjaardagsfeestje! Geniet van heerlijke lekkernijen en neem even pauze aan je eigen verjaardagstafel. Of voeg een potje lasergamen toe aan het partijtje. Hoe leuk is dat? Bij Monkey Town Maarssen zijn er diverse mogelijkheden om het feest zo uitgebreid te maken als je zelf wilt! De feestjes zijn te reserveren vanaf 4 kinderen. 
Onze Go-Kids reporters mochten het feestje testen, lees hun ervaringen in de blog!
Blog Go-Kids Reporters bij Monkey Town Maarssen >
Kinderfeestje Monkey Town Maarssen >
Monkey Town Maarssen

Jump XL Amersfoort / Jumpsquare Nieuwegein

Wil jij het vetste feestje van het jaar geven? Vier dan een Jump Party bij  Jump XL in Amersfoort of bij Jumpsquare in Nieuwegein. Kinderen gaan samen los op de trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en leef je helemaal uit. Na afloop kunnen jullie nog lekker even chillen en snacken aan een speciaal voor jullie gereserveerde Party tafel. Met de verschillende Jump Party arrangementen maak je er een onvergetelijke dag van. En kom je op woensdag, tussen 16:00 – 19:00 of vrijdag of zaterdag tussen 16:00 tot 20:00 uur? Dan is het een Disco Jump Party!
JumpXL Amersfoort >

Jumpsquare Nieuwegein >
Jumpsquare Jump XL

Go!Gaming Utrecht

Op zoek naar een tof kinderfeestje? Vier je kidsparty bij Go!Gaming in Utrecht Leidsche Rijn. Willen de kinderen tijdens een verjaardagsfeestje een onvergetelijke dag beleven? Met een kidsparty bij Go!Gaming maakt de jarige echt indruk op vriendjes en vriendinnetjes! De jarige kan kiezen uit:

  • Fortnite Fiesta
  • Minecraft Masters
  • Nintendo Fun
  • Sim Racing Party
  • Mix 'n Match waarbij er twee games worden gekozen

Go!Gaming Utrecht >
go!Gaming kidsparty

Kartfabrique Utrecht

Op zoek naar een stoer en uniek uitje! Dan kun je bij de De Kartfabrique terecht voor een feestje vol plezier! Bij De Kartfabrique* kun je met je vriendjes en vriendinnetjes racen als een echte coureur in een kart, ontsnappen uit Prison Island (escaperoom) of een shootparty houden op de lasergamebaan. Activiteiten combineren is ook mogelijk! Er geldt geen minimumleeftijd, kinderen dienen minimaal een lengte van 1.35mtr te zijn om deel te mogen nemen aan de activiteiten.
Kartfabrique >
Kartfabrique Utrecht

Monkey Town Amersfoort-Noord

Spelen bij Monkey Town is voor kinderen één groot feest! Monkey Town Amersfoort-Noord is de ideale bestemming voor een betaalbaar kinderfeestje dicht bij huis in een veilige en schone speeltuin.
Bij Monkey Town zetten ze de jarige in het zonnetje en zorgen zij voor een onvergetelijke dag!
Monkey Town Amersfoort Noord >
Kinderfeestje Monkey Town Amersfoort Noord

Creatieve kinderfeestjes

Gooien met verf - Pretfabriek Woerden

De 'Gooien met verf' workshops duren ongeveer 1,5 uur en zijn geschikt voor groepen vanaf 4 personen. Zorg ervoor dat je een aantal dagen van tevoren reserveert, zodat er voldoende begeleiding aanwezig is.
Ben je met een kleinere groep, dan kun je altijd even informeren naar de beschikbaarheid. En ook fijn om te weten: er is een kleedkamer aanwezig, zodat je na afloop weer schoon en fris naar huis kunt gaan, superleuk als kinderfeestje vanaf 8 jaar! De workshop is ook te combineren met de andere leuke activiteiten van Pretfabriek Woerden.
Gooien met verf >
Gooien met verf

Graffitifun

Graffiti feestjes zijn waanzinnig populair onder kinderen: logisch, ze kunnen tijdens hun kinderfeestje kunst maken op een hele stoere manier - met graffiti spuitbussen. Laat de beste aanbieder van graffiti kinderfeestjes - Graffitifun - geweldige locaties in onze regio hebben, waar jouw jarige met vriendjes en vriendinnetjes helemaal los kan gaan. Een kinderfeestje van Graffitifun bevat een complete workshop die bestaat uit:

  • Inleiding met powerpoint / real life presentatie & vragen (10-15 minuten)
  • Ontwerpen maken op papier
  • Elk kind maakt een eigen graffiti kunstwerk met echte graffiti spuitbussen
  • Afwerken van het graffiti paneel

Natuurlijk krijgen de kinderen allemaal hun eigen graffiti paneeltje mee naar huis.
Graffitifun >
Graffitifun

Hiep en Hoera Kinderfeestjes

Ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje voor kinderen vanaf 5 jaar? Bekijk dan de vele themafeestjes die je in de knutselschuur van Hiep en Hoera Kinderfeestjes in Stoutenburg / Leusden kan vieren! Elk feestje dat gevierd wordt, wordt geweldig in de knutselschuur. Er is een gave verkleedruimte aanwezig, met veel verschillende verkleedkleding. Als de kinderen het leuk vinden mogen ze ook make-up of schmink op!
Ook kun je een Lasergamekist huren voor een leuk feestje thuis. 
Bekijk de thema's via onderstaande link.
Hiep en Hoera >
Knutselschuur Hiep en Hoera

Mondriaanhuis Amersfoort

Ben je op zoek naar een bijzonder kinderfeestje in Amersfoort? Dan is het museum Mondriaanhuis een goede keuze! Het Mondriaanhuis biedt creatieve verjaardagsworkshops aan. Wie een kinderfeestje bij het Mondriaanhuis boekt, is verzekerd van een leuke creatieve middag voor kinderen vanaf 6 jaar. Onder professionele begeleiding van de museumdocent wordt er een leuke middag bezorgd. Ouders of verzorgers van de jarige mogen het feestje natuurlijk bijwonen.
Mondriaanhuis Amersfoort >
Kinderfeestje Mondriaanhuis

e2 Young Engineers

Wil je je kind een unieke en bijzondere verjaardag bezorgen met een onvergetelijk feestje. Boek dan een Young Engineers E2 verjaardagsfeest en geef een LEGOfeestje! De Lego verjaardagsfeestjes van Young Engineers zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen die 6 worden of ouder. Ze bieden je kind en andere gasten de gelegenheid om een leuk LEGO model te bouwen. Zodra het model eenmaal gebouwd is, is het natuurlijk nog leuker om ermee te spelen! Tijdens de verjaardag verzorgen ze voor elk kind een Young Engineers kit, dus iedere gast zal zijn of haar eigen LEGO model kunnen bouwen. 
E2 Young Engineers >
Kinderfeestje e2 Young Engineers

Outdoor kinderfeestjes

Flierefluiter Raalte

Woon je in het oosten van onze regio: denk dan eens aan een kinderfeestje in de allergrootste speeltuin van Overijssel: Speelboerderij de Flierefluiter in Raalte! Duizenden kinderen (en ouders) hebben hier reeds met groot succes hun verjaardag gevierd. Een veel gehoorde reactie van ouders is: 'Ik heb nog nooit zo'n makkelijke kinderverjaardag gehad.' Kinderen spelen de hele dag in de speeltuinen. Glijden van een de vele glijbanen, klimmen en klauteren op de hoge torens, skelteren, pony rijden op echte pony's, crossen op de crossbaan en jumpen op de vele trampolines en dwalen in het doolhof mag natuurlijk niet ontbreken. 
Flierefluiter Raalte >
Flierefluiter Kinderfeestje

Nature game 

Een gaaf kinderfeestje in de buitenlucht organiseer je eenvoudig zelf met een Nature Game. Met behulp van de app gaan de kinderen op ontdekkingsreis door de natuur. Kunnen zij alle raadsels oplossen en herkennen ze de vogels, insecten en andere dieren? De kinderen gaan samen op avontuur, houden hun oren en ogen goed open en verzamelen zoveel mogelijk punten. Wie weet klimmen ze ook wel naar de top van de nationale ranglijst!
Er zijn verschillende natuurgebieden in en om de regio waar Nature game gespeeld kan worden. 

  • Doorn - Groene entree Kaapse bossen
  • Nieuwegein - Natuurkwartier parkeerplaats
  • Soest - Militair museum parkeerplaats
  • Utrecht - Maximapark parkeerplaats

Nature Game >

Veel plezier met het organiseren van het kinderfeestje!