Wij vierden het kinderfeestje van jarige Melle bij Monkey Town Maarssen! De middag begon met enthousiaste kinderen die natuurlijk veel zin hadden in een feestje! En daarvoor waren we bij Monkey Town Maarssen helemaal aan het juiste adres. Bij binnenkomst stond de gezellig versierde verjaardagstafel al klaar voor de kinderen. Allemaal een feesthoed op; het feest kan beginnen! We begonnen met het uitpakken van de cadeautjes en het zingen voor de jarige. Natuurlijk met een lekker glaasje (suikervrije) limonade.

Feesttafel Kinderfeestje Monkey Town Maarssen

Een avontuurlijk kinderfeestje bij Monkey Town Maarssen

Monkey Town Maarssen voelde als een ware jungle vol avontuur voor de kinderen. Er werd veel geklommen en geklauterd. De kinderen speelden tikkertje en namen alle hindernissen, inclusief de snelle glijbanen om maar uit de handen van de pakker te blijven. Er werd ook veel gebruik gemaakt van de trampolines waar de kinderen hun mooiste trucs aan elkaar leerden. 

Trampoline Kinderfeestje Monkey Town Maarssen

Lasergamen

In de gaaf versierde arena mocht de jarige met zijn vriendjes en vriendinnetjes Lasergamen! Vooraf leek het wat spannend, het was donker en er klonk stoere muziek. De kinderen kregen allemaal een eigen lasergun en maakten twee teams. Nadat ze de lasergamehal hadden bekeken begon het spel: ze speelden tegen elkaar! Er klonk enthousiast gelach en soms een klein gilletje van de schrik, want de tegenstanders zaten overal verstopt achter de muurtjes.
De kinderen vonden het geweldig en het maakten hen eigenlijk niet uit wie er had gewonnen: 'het lasergamen was zooooo gaaf!'

Lasergamen Kinderfeestje Monkey Town Maarssen

Lekker eten en drinken

Van al het spelen kregen de kinderen dorst! Afhankelijk van het arrangement dat je kiest is ook drinken en wat lekkers voor de kinderen. Wij hadden de Jungle Lasergame party, waarbij de kinderen helemaal in de watten werden gelegd. Ze genoten van onbeperkt limonade in een Oehlie meeneembeker, kregen heerlijk friet met een snack, een waterijsje. En om het feest compleet te maken genoten ze van een slushpuppy! Na afloop kregen alle kinderen nog een heerlijk zakje snoepjes mee naar huis! 

Eten en drinken Kinderfeestje Monkey Town Maarssen

Kinderfeestjes bij Monkey Town Maarssen

Er zijn verschillende mogelijkheden om een kinderfeestje te vieren, het kan zo uitgebreid als je zelf wilt. Je kunt kiezen voor een Safariparty waarbij er naast onbeperkt limonade, ook friet met snack, een zakje chips en een waterijsje zit. De kinderen kunnen onbeperkt spelen. Kies je voor de Big Jungle Lasergameparty dan zit er ook een Lasergamespel bij. De kinderen krijgen bij elk feestje onbeperkt limonade en wat lekkers!

Kinderfeestje boeken >

Compleet kinderfeestje

Als ouder/verzorger word je helemaal ontlast. Alles staat klaar en je kunt gratis parkeren in de parkeergarage van Monkey Town Maarssen.
Geniet zelf van de lekkere koffie, gratis wifi en het heerlijke eten. Wat ook fijn is, is dat ze beschikken over een klimaatbeheersingssysteem, waardoor het altijd koeler is dan buiten! Dus ook in de zomer is dit een toplocatie voor een feestje!

Oehlie Monkey Town Maarssen