Theatervoorstelling op de boerderij: Nijntje op de fiets

Hoera! Nederlands bekendste konijn is weer bij Hoeve Ravenstein.

Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen. Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad, ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis.
Nijntje op de fiets is gebaseerd op verschillende verhalen uit de Nijntje-boekjes. De voorstelling wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van Nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen.

Maak van je bezoek aan deze Hoeve een leuk uitje. In en om de winkel heen tref je vele leuke en leerzame activiteiten voor de kinderen Je kunt een kijkje nemen bij de koeien maar ook bij de andere dieren. Met de gratis speurtocht ontdekken de kind(eren) alle bijzondere plekken op de boerderij.
Daarnaast kun je binnen in het Boerderijcafé of buiten op het boerderijterras genieten van een kop koffie of thee en iets lekkers! Alles is vers, biologisch en er is een heel groot assortiment gluten- suiker- en lactosevrije producten.

Koop hier je kaarten (op is op)

Leeftijd: vanaf 2 jaar.
De voorstellingen zal plaatsvinden op zaterdag 28 september en begint om 09.30 uur. De duur van de voorstelling is ongeveer 30 minuten. Parkeren kan achter de koeienstal.