Bij Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy is musicalles voor alle kinderen tussen de 4 en 9 jaar. Wil jij weten hoe dat er aan toe gaat? Volg dan eerst een proefles en zing, dans en speel lekker mee. De Proeflessen vinden plaats begin september. Zodra jij je aanmeldt voor een proefles word je opgenomen in het bestand en ontvang jij de juiste informatie.
Tijdens de proefles mag je natuurlijk lekker meedoen. En vind je het leuk? Dan ontvang je meer informatie over de aanmelding en mag je de volgende les weer meedoen!

Bijzondere kansen bij Telekids Musicalschool

De link met RTL zorgt voor bijzondere kansen bij Telekids Musicalschool. Je kunt je bijvoorbeeld opgeven voor de ClipClub dagen, er zijn gastlessen van musicalsterren en je blijft op de hoogte van alle leuke mogelijkheden bij tv en musicals.

Musicallessen voor iedereen!

Is je kind al wat ouder? Goed nieuws, want grote broer RTL Talent Academy biedt een lesprogramma aan voor kinderen en jongeren van 10 t/m 18 jaar.

Meld je aan voor een proefles

Een seizoen bij Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy bestaat uit twee periodes (september t/m januari en februari t/m juni). Een proefles doen kan bijna het hele jaar door, maar het best aan het begin van het seizoen in september. Je kunt je daarvoor aanmelden door je voor de groep naar keuze aan te melden in het formulier. Je krijgt dan snel een uitnodiging.

Locaties in de regio Utrecht en Amersfoort

Er wordt in de regio Utrecht en Amersfoort op wel 9 verschillende locaties les gegeven. Je kunt terecht in Utrecht Centrum, Vleuten, De Meern, Nieuwegein, Zeist en Amersfoort. Bij alle locaties kun jij een proefles volgen. Wil jij meer weten over de verschillende locaties? Kijk dan hier.