Tijdens de herfstvakantie van 16 tot en met 31 oktober 2021 is het de 7e Museumkidsweek in heel Nederland. Er zijn veel extra kinder- en familieactiviteiten in de musea én de tweede Museumkids Escape Game wordt gelanceerd!

Op pad naar het museum!

Wat vinden jouw kinderen leuk om te doen? Er zijn zoveel mogelijkheden wat musea betreft! Op de speciaal met Museumkidsweekbuttons ingerichte site vind je door hen aangemerkte 'Kidsproof Musea' waar te gekke activiteiten te doen zijn. 

Alle museumkidsweek activiteiten

 

Museumkids Escape Game (deel 2)

Vanaf 16 oktober 2021 kun je de speciaal voor de Museumkidsweek ontwikkelde Museumkids Escape Game spelen! Het is een superleuk en leerzaam spel met nieuwe opdrachten en een nieuw verhaal. Zou het jullie lukken om het spel uit te spelen?

2e Museumkids Escape Game

 

Museuminspectie

Tijdens de Museumkidsweek kun je samen met andere kids de nieuwe 'Kidsproof Musea' uitkiezen. Het is leuk om te doen en ook erg leerzaam. Daarnaast maak je ook nog kans op een Museumkidskaart of een te gek verrassingspakket! Meedoen kan als je jonger bent dan 13 jaar.
Wat moet je doen? Je bezoekt een musum in de herfstvakantie en geeft je mening in de museum inspecteurs app of via onderstaande button. Veel plezier!

Museum inspecteren