Bezoek de Kinderbeurs XXL Kofferbak Sale en koop voordelig de najaarscollectie en leuk speelgoed in voor je kids. Zowel nieuw als 2e hands items voor kids van 0 tot 12 jaar!
Maar liefst 300 verkopers, zowel zakelijke als particulieren en altijd tegen leuke prijzen.

Kofferbak sale in Baarn - Kinderbeurs XXL

De Kinderbeurs XXL Kofferbak Sale is voor bezoekers geopend van 10.00 tot 14.00 uur.

Locatie: Evenemententerrein aan de IJsbaan in Baarn
Entree €3 p.p. (tot 12 jaar gratis)
Parkeren is gratis

  • Reserveer zoveel mogelijk online.
  • Aan de kassa betalen is ook mogelijk maar dan bedraagt de entree €4 
  • Er is een kantine voor een hapje en een drankje.
  • Bij slecht weer wordt er geen geld teruggegeven, dit is op eigen risico. Wij kunnen hier immers ook niets aan doen. Slecht weer verwacht ? Controleer vrijdag voorafgaand aan de Kinderbeurs XXL Kofferbak Sale via de website of het doorgaat. 
  • Annulering door de organisatie is mogelijk op last van de veiligheidsregio en bij dergelijk slecht weer dat een evenement op een open locatie niet verantwoord is (denk aan een onbegaanbaar terrein of hevige onweersbuien op de dag zelf). In dit geval vindt restitutie van het deelnamebedrag plaats.

Boek tickets

Verkopen op de kofferbaksale

Of kom verkopen en verdien simpel wat bij! 
Hoe tof is het om de spullen uit de kleding-, of speelgoedkast van je kids te kunnen verkopen. Gezellig en makkelijk vanuit je eigen kofferbak.

Neem zelf je kleedje, tafel of kledingrek mee en richt je beursplek in zoals jij dat wil. Webshops en outletstores zijn ook welkom om te verkopen. Presenteer je live aan een groot publiek. De gehele verkoopopbrengst is natuurlijk voor jezelf. In een paar uur tijd heel veel bezoekers langs je kofferbak en uiteraard op gepaste veilige afstand.

Alle info