We waren onlangs op een warme zondagmiddag te gast bij Megapret in Lievelde. Wow, dat we hier nog niet eerder geweest zijn! Echt een mega grote binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, midgetgolfbaan en ook nog een waterspuitpark. Oftewel, Waterpret! 

Voordelig eropuit naar de veelzijdige speeltuin met horeca

Megapret Lievelde, dé ideale bestemming voor een onvergetelijk dagje uit! Of je nu op zoek bent naar avontuur en plezier in de binnenspeeltuin, gezelligheid en ontspanning in de buitenspeeltuin, of genieten van heerlijk eten en drinken - Megapret heeft het allemaal. Niet voor niets 'het leukste familiespeelpark van de Achterhoek. Lievelde ligt tussen Groenlo en Lichtenvoorde. Vanuit Deurningen, centraal in Twente, was het zo'n 40 minuten rijden. Maar kom je vanaf Goor of bijvoorbeeld Bentelo dan ben je er binnen een half uur! Bijna om de hoek dus ;) 

Parkeerplaats en entree

Megapret bevindt zich op een voormalig boerenerf in het buitengebied. Het is daarom heel ruim opgezet. Er zijn volop gratis parkeergelegenheden aanwezig. Na binnenkomst wordt je door de dame achter de kassa vriendelijk ontvangen. Is het de eerste keer dat je komt? Dan krijg je een extra uitleg. Het is bijvoorbeeld niet de bedoeling dat er eigen eten en drinken meegebracht wordt. Fruit mag wel. Dat vinden wij persoonlijk een goed uitgangspunt. En met de entreeprijs van € 7,50 per kind en € 3,50 per volwassene kunnen we deze keuze zeker begrijpen. Megapret is trouwens van dinsdag tot en met zondag geopend van 9.30-17.30 uur. 

Megapret

Binnenpret: Eindeloos speelplezier op een enorm oppervlak

De binnenspeeltuin van Megapret is werkelijk gigantisch. Je vindt hier een breed scala aan attracties en speeltoestellen waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Van spannende klimtorens tot springkussens, trampolines, ballenbakken en nog veel meer - echt heel gaaf! Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Bijvoorbeeld in de bouwhoek, kinderdisco of powertower. Je vindt hier meer dan 1500 indoor speelplezier! Toen wij er waren was het lekker warm buiten dus zochten we een plekje op een van de terrassen buiten. Er zijn echter binnen ook meer dan voldoende plekken om te zitten. Tijdens het eten zijn we wel even naar binnen verhuisd. Er werd ook nog even een vrolijk dansje in de disco gedaan ;)

Megapret

Buitenpret: Diversiteit en plezier voor jong en oud

Ook buiten is er volop speelplezier te beleven bij Megapret. De buitenspeeltuin biedt een grote verscheidenheid aan speeltoestellen die garant staan voor urenlang vermaak. Je hebt de toestellen die we allemaal kennen van vroeger.

Megapret

Maar ook een mega touwenparcours, skelterbaan, muziekinstrumenten, interactieve speeltoestellen en ga zo maar door!

Megapret

Megapret

Megapret

Daarnaast kun je ook gebruikmaken van de sfeervolle en unieke midgetgolfbaan in boerenstijl. Deze kun je bij binnenkomst reserveren, maar je kunt natuurlijk ook iets later op de dag vragen of er nog een plekje is.

Megapret

Wij hadden het geluk dat het heerlijk warm was waardoor onze jongens zich 2 keer omgekleed hebben om te genieten van de sproeiers van Waterpret.

Megapret

Wat een leuke toevoeging is dat zeg! Er staat ook een snelle glijbaan. Die werd uiteraard ook zorgvuldig getest ;)

Megapret

Het terrein ligt midden in het groen, tussen de weilanden, maar is volledig omheind. Toen wij er waren was het niet zo druk, maar mocht je een keer een kind uit het oog verliezen dan hoef je je geen zorgen te maken. Ook de uitgang van de binnenspeeltuin is beveiligd. Wel zo fijn als je net even op je ligbedje ligt te chillen. 

Megapret

Compleet arrangement inclusief lekker eten en drinken

Bij Megapret heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een compleet arrangement. Dit houdt in dat je niet alleen onbeperkt toegang hebt tot alle speeltuinen, maar ook kunt genieten van heerlijke frietjes, snacks en ranja. Geen gedoe met bestellen en wachten, maar gewoon alles wat je nodig hebt in één keer geregeld. Bij aankomst geef je aan hoe laat je wilt eten en zodra je gerecht klaar is, ontvang je een pieper om dit aan te geven. Zo kun je zorgeloos blijven spelen!

Megapret

Perfect voor een kinderfeestje

Megapret is ook de ideale locatie voor een onvergetelijk kinderfeestje. De uitgebreide speelmogelijkheden binnen en buiten zorgen ervoor dat alle kinderen zich gegarandeerd vermaken. Bovendien zijn er diverse arrangementen beschikbaar. Wij weten het wel zeker: Een feestje bij Megapret wordt gegarandeerd een groot succes!

Conclusie

We kunnen heel kort zijn: voor een dag vol avontuurspelplezier ben je bij Megapret Lievelde aan het juiste adres. En voor alle ouders; je hebt er geen kind meer aan. ;)

>> Direct naar Megapret!

Megapret

Persoonlijke tip:

>> Vergeet je zwemkleding niet. Deze zijn namelijk verplicht als je gebruik wilt maken van Waterpret.