Speeltuin bij Restaurant 't Noorden in Aalten
Lichtenvoordsestraatweg 44, 7121RA Aalten

Tip: In de directe omgeving van ’t Noorden liggen prachtige wandelroutes dwars door de kleurrijke natuur en het glooiende landschap.

Check via de pagina van het Restaurant ook even de agenda met leuke activiteiten die georganiseerd worden!

Speeltuin ‘t Noorden

Offline spelen met kids geluk!

Lekker klimmen, glijden en schommelen: leef je uit in de speeltuin bij ‘t Noorden!

Beleef de beroemde locomotief van ’t Noorden en leef je uit! Stap in en beleef de beroemde trein van ’t Noorden. Met rubberen valtegels in het eerste gedeelte van de speeltuin wordt rekening gehouden met een leeftijdsdoelgroep van 2 tot 6 jaar waarvoor enkele peuter en kleuter toestellen staan.

Midden in de speeltuin is een grote air-trampoline, een overdekte zandbak, een klim en glijparadijs en een kabelbaan van 20 meter.

Terwijl je ouders op het terras of in de serre van het restaurant genieten van een drankje, laat jij je klauterkunsten zien. En als de pannenkoeken op tafel komen, schuif je natuurlijk snel weer aan.

Eten, drinken, vieren sinds 1866

Dit restaurant staat erom bekend dat ze gelegenheden verzorgen met eten en drinken waarbij gasten ‘t leven vieren.

Van begin tot eind; van geboortefeest tot de toost op het leven na een afscheid. Verjaardagen, bruiloften en promoties, met z’n twintigen, honderden of met zijn vieren: vieren zullen ze het! Ze zijn er voor de start van de familiewandeling, het taartje voor de fietser, het diner voor twee, het biertje en de lach op het terras. Vier het daar waar de afwas voor een ander is. Waar alles kan en er ruimte voor alles is. Daar waar er beleving is en het altijd bruist. Daar waar het voelt als thuis. Welke wind ook waait, wat je ook zoekt; je komt altijd bij het Noorden uit. Drink, eet en vier het leven! In dé gezelligste huiskamer van de Achterhoek.

Hun levensmotto is niet voor niets: Vier ‘t leven!

Pannenkoeken en meer!

Pannenkoeken eten in originele treinbanken met uitzicht op de open keuken in de Noorden Express wagon. Een terras in de zomer met goed zicht op de grote speeltuin. Je geniet hier van een heerlijke proeverij of lunch. Maar ook a la carte kun je hier erg goed eten.

Het restaurant onderscheidt zich onder andere door extra aandacht te geven aan hun gasten. 

Als de kinderen genieten van een pannenkoek of iets andere lekkers speciaal voor hen, terwijl de ouders een driegangen menu kunnen kiezen uit een zeer uitgebreide kaart, is het gegarandeerd dat de gehele familie heerlijk kan eten.

Het Noorden Aalten

Zodra de zon doorkomt en het weer het toelaat is er buiten een grote speeltuin voor de kinderen. 

Naar website

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor